donkere kut meesteres thuis

...

Erotische massage nijmegen gangbang noord brabant

Sommige haren deden wel pijn, vooral die op mijn zak en in mijn bilspleet, maar meestal was de pijn te dragen. Toen ze na twee uren klaar was met de behandeling smeerde ze nog een verzachtende lotion op de getergde huid.

Mijn piemeltje begon spontaan te groeien van de aandacht. Meteen gaf ze er een aantal flinke tikken tegen en zei: Ze deed een paar stappen naar achteren en greep onder haar witte jas. Met een snelle beweging had ze haar slipje in haar handen en was ze dus blijkbaar naakt tussen haar benen. Ze klom via een opstapje op de behandeltafel en ging met haar kut ongegeneerd bovenop mijn gezicht zitten.

Ik deed enorm mijn best en befte haar 3 keer tot een hoogtepunt. Haar geile sappen vloeiden rijkelijk. Ik had er moeite mee alles weg te drinken. Na even nalikken stapte ze weer van me af, maakte mij los en verliet het vertrek.

Ik deed snel mijn rokje en slipje aan, voordat de receptioniste er aankwam en mij weer naar de hal begeleidde. Daar waren mijn Meesteressen weer aanwezig. Ik moest mijn rokje omhoog doen, mijn slipje laten zakken en werd door beide Dames geïnspecteerd.

Weer begon mijn pik te steigeren, maar een knietje in mijn kruis van Meesteres I deed mijn en hem weer krimpen van de pijn.

Dan gaan we nu ervoor zorgen dat jouw klitje niet meer zal groeien. We liepen door wat straten en steegjes. Voor een klein pand hielden we halt. Meesteres M belde aan en de deur werd geopend zonder dat er iemand zichtbaar was. We stapten naar binnen in een zwart halletje. Meteen ging een volgende deur open, waarachter zich een moderne wachtruimte bevond met antraciet-kleurige meubels met veel glas en aluminium accenten.

Een representatief geklede dame met opvallend veel piercings in oren, neus en lippen vroeg naar onze naam. De dame knikte bevestigend en vroeg om een ogenblik geduld, omdat de laatste hand gelegd werd aan de bestelling. Ik kon er niets van volgen, maar nog voordat de dame het vertrek verlaten had kreeg ik van Meesteres I de opdracht mijn rokje omhoog te schuiven en mijn slipje te laten zakken.

Meesteres M bekeek ondertussen de vitrines met metalen lichaamsversieringen en tepelklemmen, tangen enzovoort. Bij de gedachte zo’n ding aangemeten te krijgen voelde ik al pijn in mijn ballen, waardoor mijn lid op dat moment zeker niet groeide.

Het was trouwens niet echt warm in het vertrek, dus mijn zak was aardig verschrompeld en mijn piemeltje deed deze benaming eer aan. Na ongeveer een kwartier kwam de dame weer terug. Ze had een RVS kuisheidskoker in haar handen. Precies zo één als ik nu al maanden droeg, maar dan nog een slag kleiner qua penisbuis. Mijn Meesteressen hadden dus spijkers met koppen geslagen met betrekking tot de aanbevelingen van de sletten- en slavenkeuring die ik ondergaan had.

De speciaal op maat gemaakte kuisheidskoker die u besteld heeft. De basisring van 40 mm is overgenomen van de aangeleverde kuisheidskoker, dus ongewijzigd. De nieuwe koker heeft een diameter maar 25 mm, zoals u aangegeven hebt. Het was niet makkelijk deze extra kleine variant met de prikkers aan de binnenzijde te maken, maar het is onze instrumentmakers toch gelukt. Ik neem aan dat deze slet zij knikte daarbij in mijn richting de kuisheidskoker dient te dragen!?

De temperatuur in het vertrek en de toeziende blik van de ‘verkoopster’ hadden ervoor gezorgd dat mijn zaakje minimaal van afmetingen was. Dit kwam wel van pas, want ik moest met drie vrouwen als toeschouwers de kuisheidskoker aandoen.

Eerst mijn ballen één voor een door de basisring en dan mijn piemeltje erdoor. Dit ging allemaal net, maar was ik ondertussen gewend.

Daarna heel voorzichtig mijn piemeltje in de koker gestoken. Ik voelde de prikkers al meteen, terwijl mijn ‘onderdaan’ echt minimaal van formaat was op dat moment. De pinnen waarmee de koker aan de basisring gefixeerd wordt waren al op lengte gemaakt, dus het paste verder allemaal meteen. De ‘verkoopster’ had ook nog een speciaal slot bij zich. Het was ook geheel van roestvast staal, maar had 2 cilinders en kon dus alleen geopend worden met 2 sleutels tegelijkertijd.

Beide Meesteressen namen de sleutel aan en de verkoopster deed het slot door de slotpin. Meesteres I deed ondertussen ook mijn nieuwe, zwaardere ball-stretcher weer om. Ik had me in de afgelopen maanden geschikt in mijn lot alleen nog maar mijn Meesteres te dienen en haar genot te schenken, waarbij mijn genot nooit meer van belang zou zijn. Het verwennen van Meesteres was daarmee mijn persoonlijk genot geworden, dus het idee 2 Meesteressen te moeten dienen beviel mij toch wel.

Mijn piemeltje begon meteen te groeien, maar werd direct teruggefloten door de nieuwe kuisheidskoker. We gingen terug naar het hotel om ons op te frissen en aten in het restaurant. Ik hoefde niet onder de tafel plaats te nemen en mocht dus met mijn Meesteressen mee-eten. We hadden aardig bekijks, maar wat wil je ook als er drie vrouwen 2 klassiek, maar uitdagend en 1 hoerig gekleed zonder mannelijk gezelschap aan een tafeltje zitten.

Na het eten gingen we stappen en werd ik door mijn Meesteressen meegenomen naar een gay-café. De Meesteressen lieten zich de aandacht welgevallen en werden dus wel vermaakt door de aanwezige mannen. Tussen neus en lippen door gaven de Meesteressen te kennen dat ik, voor een symbolisch, geneukt mocht worden door iedereen die er maar zin in had. Met een paar handboeien werd ik in de toiletruimte aan een verwarmingsbuis vastgezet.

De handboeien zaten net onder een leidingbeugel, zodat ik niet rechtop kon gaan staan en dus continu voorovergebogen stond. Meesteres M stroopte mijn rokje omhoog en trok mijn slipje uit, zodat ik helemaal ‘beschikbaar’ was. Op mijn kontje schreef ze met een watervaste stift: Zelf ging ze weer bij Meesteres I aan de bar zitten. Die avond werd ik door minstens 25 mannen in mijn slettekut genomen. Gelukkig kwamen ze allen snel klaar, want door het heerlijke gevoel van een pik in mijn kont groeide mijn piemeltje en werd dan meteen door de pinnetjes in de koker gepijnigd.

Je kan zien hoe hij word vernederd met zijn kleine pikkie, hoe zijn vrouw zich laat neuken door een echte Bull. Hij mag zaad slikken en word behandeld als een echte Sissyboy Laat je vernederen door jonge meisjes, ze lachen jou uit omdat je een klein zielig kinderpikkie hebt.

Totale vernedering van jou mannelijke trots! Als ik 's middags uit mijn werk thuis kom dan hoor ik in de gang al het heftige gekreun van mijn vrouw. Ik hoor hoe twee blote lichamen tegen elkaar aan kletsen.

Als ik naar onze huiskamer loop zie ik hoe mijn vrouw op de bank, op schoot zit bij een zwarte man. Zijn grote zwarte pik ramt elke keer diep in mijn vrouws kutje Mijn vrouw heeft haar donkere Bull gevraagd om naar onze hotelkamer te komen.

Eenmaal daar was mijn taak, toekijken en helpen waar het mogelijk is. Ondertussen maak ik foto's en moet ik zien, hoe mijn vrouwtje door haar zwarte lover te grazen word genomen. Het eten van een Creampie is voor de meeste mannen een groot taboe!

En al helemaal als deze creampie van een andere man afkomstig is. Een andere man die zijn zaad in jouw vrouw of vriendin heeft gespoten! Cuckolds vertellen openhartig over hun Creampie ervaring! Hier droomt elke Cuckold van..! Een pas geneukt en volgespoten kutje, geneukt door een andere man terwijl jij hebt moeten toekijken. Je vrouw is eindelijk een keer goed geneukt. Nu zie je hoe haar openstaande kutje leeg druipt van zijn zaad.

Je weet je taak Cucky, likken, slurpen zorg dat dat kutje schoon en zaadvrij is Vreemdgaan met een zwarte man! Creampie Sexfilms Negerbull spuit cuckoldress vol zaad! Cuckold likt lading zaad van zijn vrouw haar kutje! Cuckold eet een creampie uit zijn vrouws kutje! Bull spuit zijn grote pik leeg in cuckoldress!

Cuckoldress krijgt een creampie van haar minnaar! Creampie druipt uit vers geneukte kut! Mijn vrouw haar minnaar! Geile Cuckold Gifjes Jong meisje pijpt grote lul! Jong meisje sabbelt op haar teentjes! Cuckold slaagt niet voor de toiletrol test!

Trek maar aan je kleine pikkie sukkeltje! Mijn vrouw haar ogen draaien weg! Cuckold trekt aan zijn stijve pik! Bekijk alle geile cuckold gifjes Sizequeens beoordelen jouw pik! Ranzige Cuckold Plaatjes Als cuckold kan je wegdromen op foto's en filmpjes over deze levenstijl.

Amateur Blogs Nederlandse en Belgische Amateurs plaatsen hun prive foto collectie online.


donkere kut meesteres thuis

...


De meesten wilden eerst gepijpt worden, daarna mij in mijn slettekut neuken en vervolgens weer schoongelikt worden. Enkele hielden het bij gepijpt worden, maar spoten zich dan wel in mijn keel leeg. Helaas waren er maar enkele vrouwen die van mijn diensten gebruik maakten.

Zij wilden allen gelikt worden kut en ook bilspleet en lieten luidkeels horen dat zij klaarkwamen. Toen Meesteres M de zaal binnenkwam keek zij nog even samen met Meesteres I naar de neukpartij, waarna beide Meesteressen mij met mijn haren in de war, doorgelopen make-up, maar o zo lekker geneukt mee naar buiten namen.

We gingen uit lunchen en terwijl ik onder de tafel hun spleten schoonlikte en verwende zat Meesteres M in geuren en kleuren te vertellen wat zij allemaal gekocht had lingerie, schoenen en laarzen, enz. Na het eten gingen we naar een klein straatje, ergens in het centrum. We gingen naar binnen bij een modern pand en betraden daar meteen een ruime ontvangsthal. Achter de balie zat een vrouw in een witte jas. Meesteres M meldde ons aan met “Slet slaaf”. De dame knikt bevestigend en vroeg ons om plaats te nemen in de wachtruimte.

Ik zou zo aan de beurt zijn. Mijn Meesteressen gingen weer weg, nadat ze even hadden gefluisterd met de receptioniste. Ik begreep niet wat de bedoeling was en toen ik door de receptioniste in naar een kamertje gebracht werd en de opdracht kreeg mijn rokje en slipje uit te doen wist ik helemaal niet meer hoe ik het had.

Met één flinke ruk trok ze vervolgens de pleister weer van mijn kruis. Ik verging van de pijn en kon een kreet niet onderdrukken. Dit moet een slaaf makkelijk kunnen hebben. Voor straf doen we de rest ook zonder verdoving”. Ik moest even wachten voordat een vrouwelijke ‘arts’ mij naar een aangrenzende ruimte riep. Daar stond een ‘gynaecologenbed’ met kniebeugels, waarop ik plaats moest nemen.

De dokter zette mij met mijn pols- en enkelboeien vast en ontsmette mijn schaamstreek en bilspleet. Met een apparaat verwijderde zij één voor één al mijn schaamharen. Ze sloeg geen stoppeltje over! Sommige haren deden wel pijn, vooral die op mijn zak en in mijn bilspleet, maar meestal was de pijn te dragen. Toen ze na twee uren klaar was met de behandeling smeerde ze nog een verzachtende lotion op de getergde huid.

Mijn piemeltje begon spontaan te groeien van de aandacht. Meteen gaf ze er een aantal flinke tikken tegen en zei: Ze deed een paar stappen naar achteren en greep onder haar witte jas. Met een snelle beweging had ze haar slipje in haar handen en was ze dus blijkbaar naakt tussen haar benen.

Ze klom via een opstapje op de behandeltafel en ging met haar kut ongegeneerd bovenop mijn gezicht zitten.

Ik deed enorm mijn best en befte haar 3 keer tot een hoogtepunt. Haar geile sappen vloeiden rijkelijk. Ik had er moeite mee alles weg te drinken. Na even nalikken stapte ze weer van me af, maakte mij los en verliet het vertrek. Ik deed snel mijn rokje en slipje aan, voordat de receptioniste er aankwam en mij weer naar de hal begeleidde. Daar waren mijn Meesteressen weer aanwezig.

Ik moest mijn rokje omhoog doen, mijn slipje laten zakken en werd door beide Dames geïnspecteerd. Weer begon mijn pik te steigeren, maar een knietje in mijn kruis van Meesteres I deed mijn en hem weer krimpen van de pijn. Dan gaan we nu ervoor zorgen dat jouw klitje niet meer zal groeien. We liepen door wat straten en steegjes.

Voor een klein pand hielden we halt. Meesteres M belde aan en de deur werd geopend zonder dat er iemand zichtbaar was. We stapten naar binnen in een zwart halletje.

Meteen ging een volgende deur open, waarachter zich een moderne wachtruimte bevond met antraciet-kleurige meubels met veel glas en aluminium accenten. Een representatief geklede dame met opvallend veel piercings in oren, neus en lippen vroeg naar onze naam. De dame knikte bevestigend en vroeg om een ogenblik geduld, omdat de laatste hand gelegd werd aan de bestelling.

Ik kon er niets van volgen, maar nog voordat de dame het vertrek verlaten had kreeg ik van Meesteres I de opdracht mijn rokje omhoog te schuiven en mijn slipje te laten zakken. Meesteres M bekeek ondertussen de vitrines met metalen lichaamsversieringen en tepelklemmen, tangen enzovoort. Bij de gedachte zo’n ding aangemeten te krijgen voelde ik al pijn in mijn ballen, waardoor mijn lid op dat moment zeker niet groeide.

Het was trouwens niet echt warm in het vertrek, dus mijn zak was aardig verschrompeld en mijn piemeltje deed deze benaming eer aan. Na ongeveer een kwartier kwam de dame weer terug.

Ze had een RVS kuisheidskoker in haar handen. Precies zo één als ik nu al maanden droeg, maar dan nog een slag kleiner qua penisbuis. Mijn Meesteressen hadden dus spijkers met koppen geslagen met betrekking tot de aanbevelingen van de sletten- en slavenkeuring die ik ondergaan had.

De speciaal op maat gemaakte kuisheidskoker die u besteld heeft. De basisring van 40 mm is overgenomen van de aangeleverde kuisheidskoker, dus ongewijzigd. De nieuwe koker heeft een diameter maar 25 mm, zoals u aangegeven hebt. Het was niet makkelijk deze extra kleine variant met de prikkers aan de binnenzijde te maken, maar het is onze instrumentmakers toch gelukt. Ik neem aan dat deze slet zij knikte daarbij in mijn richting de kuisheidskoker dient te dragen!?

De temperatuur in het vertrek en de toeziende blik van de ‘verkoopster’ hadden ervoor gezorgd dat mijn zaakje minimaal van afmetingen was. Dit kwam wel van pas, want ik moest met drie vrouwen als toeschouwers de kuisheidskoker aandoen.

Eerst mijn ballen één voor een door de basisring en dan mijn piemeltje erdoor. Dit ging allemaal net, maar was ik ondertussen gewend. Ik ben via de telefoon getuige dat mijn vrouw seks heeft met een groot geschapen collega.

Ik hoor haar kreunen, gillen en meerdere malen klaarkomen! Als ze later in geuren en kleuren haar ervaringen met mij deelt heeft ze nog een verrassing van haar groot geschapen minnaar John! Sizequeens willen heel graag jouw pik beoordelen, upload een foto van jouw stijve pik naar jouw favoriete Sizequeen. En ze zal je vertellen wat ze van jouw pik vindt!

Ben jij groot geschapen of heb jij een kleintje? Als cuckold kan je wegdromen op foto's en filmpjes over deze levenstijl. Het kijken naar plaatjes en filmpjes bevestigen jou rol als cuckold. De vernederig is al voelbaar als je stiekem zit te gluren. Kom snel kijken en aftrekken!!! Denkend aan je vrouw, die dit allemaal moet ondergaan Nederlandse en Belgische Amateurs plaatsen hun prive foto collectie online. Geniet van hun belevenissen en de foto's.

Echte amateurs, dus koppels, stellen uit Nederland en Belgie. Geile avonturen over ontrouwe vrouwen! Vrouwen gaan vreemd terwijl hun man toekijkt of meedoet! Lees de sexverhalen over deze vreemdgaande getrouwde echtparen! Iedereen heeft zo zijn sexgeheimen, geheime fantasieën of gedachten. Hier lees je de meest onthullende sexgeheimen van Nederlandse en Belgische mannen en vrouwen Als bezoeker kan je reageren op de ontboezemingen!

Laat je vernederen met je kleine pikkie door meiden uit de buurt! Honderden meiden en vrouwen genieten ervan om mannen met een klein pikkie te vernederen. Zet je webcam aan en maak je pikkie stijf en wacht op de reacties van deze meiden Sissyboys dragen het liefst damesslipjes, lingerie en kanten strings.

Hier vind je honderden sissy's in hun mooiste outfit. Sommige dragen een peniskooi of hebben een analplug in hun geile gladgeschoren kontje. Ontmoet geile cuckoldstellen, vrouwen of mannen alleen langs de snelweg ergens in Nederland. Carpoolstroken en parkeerplaatsen worden gebruikt voor Sex! Cucky verzameld mooie momenten uit seksleven. Je kan zien hoe hij word vernederd met zijn kleine pikkie, hoe zijn vrouw zich laat neuken door een echte Bull.

Hij mag zaad slikken en word behandeld als een echte Sissyboy Laat je vernederen door jonge meisjes, ze lachen jou uit omdat je een klein zielig kinderpikkie hebt. Totale vernedering van jou mannelijke trots! Als ik 's middags uit mijn werk thuis kom dan hoor ik in de gang al het heftige gekreun van mijn vrouw. Ik hoor hoe twee blote lichamen tegen elkaar aan kletsen. Als ik naar onze huiskamer loop zie ik hoe mijn vrouw op de bank, op schoot zit bij een zwarte man.

Zijn grote zwarte pik ramt elke keer diep in mijn vrouws kutje Mijn vrouw heeft haar donkere Bull gevraagd om naar onze hotelkamer te komen.Natte klitjes langs achter geneukt


donkere kut meesteres thuis