erg natte kut geil in bad

.

Likkend klaarkomen pijpen in het bos

Samen met het wat koelere water was dit een heel aparte sensatie. Emma wipte iets op, en werkte mijn pik verder naar binnen. Ik drong opnieuw bij haar binnen en duwde zacht door.

Emma sloot haar ogen en ontving me met een diepe zucht. Om haar niet te laten kreunen zoende ik haar opnieuw, waarbij ze haar tong diep in mijn mond duwde. Ze kreunde zachtjes, en keek me zo van heel dichtbij in mijn ogen. Haar ogen lieten zien dat ze dit wel heel erg lekker vond.

Ik begon langzaam in en uit te bewegen en neukte haar in een laag tempo. Emma sloot haar ogen en genoot van het gevoel. Met een hand onder water zocht ik haar harde klitje en begon hier overheen te wrijven. Emma slaakte een klein kreetje, en ik voelde haar kutje om mijn pik krampen. Ik hield het tempo van neuken laag, maar gleed nu stevig over haar klitje met de toppen van mijn vingers.

Om ons heen zwommen mensen, waarvan sommigen niets doorhadden. Een enkeling keek nieuwsgierig naar wat wij aan het doen waren, en ik keek brutaal terug met een blik van Ja lekker hè! Voor Emma werd het nu zo lekker dat een orgasme erg dichtbij was. Ik duwde mijn pik helemaal bij haar naar binnen en hield hem daar, en met mijn vingers bewerkte ik haar knopje.

Ze sloeg haar hoofd achterover en met gesloten ogen en ingehouden kermend kwam Emma klaar. Ik voelde haar strakke kutje zich nauw om mijn dikke lul sluiten. Een kleine halve minuut stond ze ingehouden te genieten van het gevoel in haar onderbuik. Ik zoende haar weer om haar niet te laten gillen van genot. Het orgasme nam in hevigheid af en Emma opende haar ogen weer. Met een voldane blik keek ze me aan en zei: Wat geil, zo hier waar iedereen het kan zien! Dat was ook precies de bedoeling!

We verlieten ons plekje en zwommen een beetje in het rond, ondertussen met elkaar spelend en stoeiend. We gingen even uit het water en droogden ons af, waarna we even wat gingen drinken bij de bar.

We zaten naast elkaar, en ik bestelde een kop koffie voor ons allebei. Emma ging zo zitten dat we elkaar aan konden kijken.

Ze schoof haar badpak van onder iets aan de kant, waardoor haar kutje een klein beetje bloot kwam. Haar nog steeds harde klitje zag ik langs haar lipjes heen prikken. Ze ging zo zitten dat ze met haar natte kutje over het plastic van de barkruk kon wrijven. Met heel kleine draaiende bewegingen duwde ze haar klitje tegen de zitting, terwijl ze me gewoon bleef aankijken en bleef doorpraten. In mijn broekje tekende zich een mooie bult af, en omdat ik het touwtje nog niet strak had aangehaald kwam mijn eikel een klein stukje over de rand.

Met twee van mijn vingertoppen begon ik over het vrijgekomen stukje van mijn eikel te wrijven. Er trok een heerlijk gevoel door me heen en mijn pik begon te kloppen. Emma liet haar hand naar beneden zakken en gleed met de top van haar wijsvinger heel zachtjes over haar klitje. Ze keek me recht in de ogen, en ik zag een wel heel geile jonge vrouw, die zich heerlijk zat te bevredigen terwijl iedereen het zou kunnen zien.

Zelf moest ik oppassen dat mijn pik niet in vol ornaat uit mijn broek kwam, en ik drukte hem een beetje terug. Door de stof van mijn broek heen hield ik hem in zijn geheel vast en maakte licht trekkende bewegingen. Emma zag dat en slaakte een diepe zucht. Ik zag haar rillen van genot, en met een vinger streek ze door haar roze spleetje. Ik zag dat ze vreselijk vochtig was, want haar vinger glom van haar sappen.

Door de stof van haar badpak waren haar harde tepels nu goed zichtbaar. Zachtjes gleed ze nu door haar spleetje, van achter naar voor, waarbij ze steeds even hard op haar klitje drukte. Ze sloot haar ogen en begon ingehouden harder te zuchten. Ze zat daar voor mij, op die kruk, gewoon klaar te komen! Ik zag haar heupen licht schokken, terwijl ze nu twee vingers stevig op haar knopje gedrukt hield.

Op de kruk was een klein plasje van haar kutvocht te zien. Emma opende haar ogen weer en keek me aan, terwijl de laatste schokken door haar kutje trokken.

Ik moest me echt bedwingen mijn dikke pik niet te pakken en ter plekke af te rukken! We trokken onze badkleding weer recht, en ik wachtte even tot mijn pik weer meer normale proporties had gekregen. We liepen nu samen in de richting van de zonnebanken.

Klaarkomen op de kruk, jij durft! We namen een van de zonnebankcabines en deden de deur dicht. Snel kleedden we ons uit, veel was dat niet. Helemaal naakt stonden we tegenover elkaar. Ik ging op mijn hurken zitten om haar even lekker te likken.

Ik nam haar klitje tussen mijn lippen en zoog er zachtjes op. Met mijn tong haalde ik van achter naar voor door haar spleetje, en Emma kermde van genot. Ze zakte iets en deed haar benen een beetje uit elkaar. Zo kon ik er nog beter bij. Het vocht vloeide rijkelijk en ik likte zo veel mogelijk op. Met mijn hand pakte ik mijn pik en begon te trekken, terwijl ik haar heerlijk zat te beffen. Emma genoot hoorbaar, en ze ging met haar bekken op en neer over mijn gezicht.

Ze drukte haar natte spleetje op mijn gezicht en reed met haar knopje over mijn tong en lippen. Ze hield daarbij haar lippen gespreid, zodat haar klitje helemaal bloot lag. Ze begon nog harder te zuchten en het leek alsof ze opnieuw klaar zou komen. Ik stopte direct met beffen en ging staan. Ik wil dat mensen het zien! We kleedden ons aan en liepen weer naar het diepere gedeelte van het bad. Emma kon niet wachten om mijn pik weer in zich te voelen en ging snel in dezelfde positie staan als de eerste keer.

Ze trok haar badpak aan de kant en greep mijn pik uit mijn broekje. Ze bracht hem zelf tegen haar sneetje en sprong op, zodat ik in een keer naar binnen gleed. Ze ging iets met gespreide benen staan en draaide met haar heupen, zodat mijn pik langs haar klitje gleed. Ze sloot haar ogen en genoot van het gevoel.

Haar kutje zat strak om mijn dikke paal heen. Ik probeerde mee te gaan in haar ritme, en ook nog in en uit te bewegen. Dit lukte aardig en ik kon haar met kleine halen neuken. Emma sloeg haar armen om mijn nek en drukte zich stevig tegen me aan. Ik voelde haar orgasme komen. Met mijn hand ging ik naar haar klitje en gleed en zachtjes langs. Hierdoor barstte het in alle hevigheid los en ze zocht mijn mond om niet te gaan gillen.

Ik duwde nu zo ver mogelijk bij haar naar binnen en voelde het zaad komen. Terwijl haar kutje om mijn pik heen krampte, spoot ik haar vol met zaad. Van onder uit mijn ballen voelde ik het stromen, met dikke stralen diep in haar spleetje. Ik keek naar wat zich onder de waterspiegel afspeelde en zag slierten van mijn zaad zich in het water verspreiden.

Het was maar goed dat er geen mensen heel dichtbij rondzwommen! Emma drukte haar hoofd in mijn nek en ik hoorde haar diep zuchten in mijn oor. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Tieners Bailey en Piper spelen met hun natte kutjes.

Dildo Fun bij het zwembad met blonde tieners. Lesbische Tieners Sara en Leah. Dirty Little College Secrets Sc 6. Ouwe vrijster wijdt jong kutje in de lesbische seks. Personal assistant ziet zijn droom werkelijkheid worden. Massage en natte kutjes bij het zwembad. How To Please Kimmy. Nerdy tieners ontdekken dat ze een beetje gay zijn. Twee lesbische tieners goed in de kleine ruimte.

Dagje zwembad met Dani en Roxxy. Caprice in en bij het zwembad geneukt.


erg natte kut geil in bad

.
Sexdate advertentie orgasme tiener

  • Erg natte kut geil in bad
  • Als ik me weer omdraai, verschiet de jongeman van kleur.
  • Copyright - © This site is owned and operated by: