lekker kut neuken parnerruil

..

Hete poezen sex date nl


lekker kut neuken parnerruil

..

Ik dacht, je lult maar raak, voorlopig ga ik Loes volspuiten vannacht. Na een half uurtje liep ik naar boven en zag dat Joke in dromen land was. Ik liep ernaar toe en merkte dat ze alleen een slipje aan had. Shit, hoe moet ik dat klaren voor Jim. Jim vertelde dat Loes altijd naakt sliep dus ik zou geen probleem hebben. Ik liep naar de badkamer en pakte een schaar. Haar slipje knipte ik los aan de zijkant en aan haar bilkant. Zo 1 tangaatje minder, ik kon het niet laten om even nog aan dat heerlijke kutje te zitten.

Het was donker genoeg in de kamer om niemand te herkennen maar net genoeg om te zien waar je liep. Vlug liep ik stil naar de tuin waar Jim al stond te wachten. Wat een geile beer was Jim, hij stond spiernaakt voor onze tuindeur en zijn stijve lul schitterde in het maanlicht.

Onze harten bonkte in onze keel van spanning, en keken elkaar aan. Ja we gingen ervoor. Ik stapte bij Jim naar binnen en ging zachtjes richting hun slaapkamer. Voorzichtig sloop ik naar binnen, Loes lag in een diepe slaap. Heel voorzichtig trok ik het laken weg en zag steeds meer verschijnen van Loes haar naakte lichaam.

Ook al was het behoorlijk donker, waaauuuuw wat een figuur en wat een paar heerlijke tieten kwamen daar te voorschijn. Wat zag ik nu, ze had een piercing in haar linker tepel. Opeens draaide Loes zich op haar rug, mijn hart stond bijna stil van spanning. Na een beetje tot rust gekomen te zijn en merkte dat ze erg diep weg was in haar slaap gleed ik op bed naast haar.

Haar kutje was kaal, er zat geen haartje op. Die Jim, hij had een lekker vrouwtje. Heel even schoot het door mijn hoofd of ik dit wel moest doorzetten, maar gezien de stijve lul van Jim, zat die volgens mij al aardig in Joke te pompen. Een glimlach kon ik niet onderdrukken en voorzichtig begon ik Loes te strelen.

Ze sliep verder maar haar tepels werden hard. Mijn hand ging richting haar borsten, maar haar linker tepel liet ik nog even met rust. Wat moest ik daar mee, wat kon wel en wat niet. Zou ik haar pijn doen dan kon ze wel eens wakker worden. Mijn hand ging over haar buik en mijn mond zocht haar rechtertepel op en ik begon zachtjes eraan te zuigen. Loes bewoog weer en even hield ik in, haar tepel verstijfde nog meer en mijn andere hand gleed richting haar schaamlipjes.

Heerlijk glad was haar kutje, je zou bijna denken dat ze dat voor mij gedaan had. Mijn tong ging over haar tepel en draaide rondjes en ging over in zacht nippen. Mijn vingers gleden over haar schaamlipjes en drukte voorzichtig mijn vinger ertussen, ze was een beetje vochtig.

Heel voorzichtig wreef ik mijn vinger tussen de schaamlipjes verder en verder, zachtjes op weg en zoekend naar haar genotknobbeltje. Mijn wijsvinger gleed iets dieper in haar nu nog slapende kutje. En mijn middelvinger begon zacht tegen haar clitoris te wrijven. Een zacht slaperig gekreun klonk door de slaapkamer. Ze was nog steeds diep in slaap en ik werd wat brutaler. Haar hand ging over mijn hoofd en zacht mompelde ze, mmmmmhhhhhhhmm. Haar kutje werd natter en natter. Soepel lag ik Loes te vingeren, en steeds meer begon Loes te draaien met haar heupen.

Steeds spookte het door mijn hoofd dat ze wakker zou worden, maar ze verkeerde teveel in een dronken slaperige roes. Mijn pik klopte van stijfheid, ik voelde mijn versnelde hartslag in mijn stam slaan alsof de Big Ben 12 uur sloeg.

Loes trok 1 been op en verdraaide wat met haar rug mijn kant op, alsof ze me weg wilde hebben. Blijkbaar had Jim dus ook nog pikstraf, maar ik gaf me niet snel gewonnen. Voorzichtig ging ik verder langs achteren met mijn vinger in haar klitje. Het orgasme kwam bij Loes los, haar dijen klemde mijn hand vast en ze ademde sneller.

Met wat gefriemel bleef ik haar clitoris bewerken en verzachte de druk. Ze draaide haar been weer wat hoger en ik kroop wat tegen haar rug aan en sloeg mijn been tussen die van Loes in.

Mijn pik gleed tussen haar bilnaad tegen haar zeiknatte spleetje aan. Met mijn hand duwde ik hem tussen haar lipjes en drukte zachtjes naar binnen.

Dit was het moment waar ik lang op gewacht had. Mijn lul zat voor de helft binnen en door de spanning kwam ik spontaan klaar. Mijn zaad spoot uit mijn lul in dit voor lange fantasie gedroomde kutje. De sensatie was me teveel geworden, maar wat intens kwam ik klaar. De combinatie van lust, geilheid en spanning was me gewoon te veel. Mijn geilheid overtrof mijn eigen verwachting want mijn pik verslapte niet en ik begon zachtjes Loes te neuken met rustige zachte halen. Oooooooo Jimm lekker ga door fluisterde Loes, sneller wat is je pik dik, ik zit vol van je.

Het enige wat ik kon doen was een beetje grommen, want praten was uit den boze, immers ze zou me dan zo door hebben. Ik begon sneller te neuken, en dieper. Loes draaide op haar buik en ik gleed op haar rug en trok haar buik iets van het bed af zodat ik dieper kon stoten.

Loes werd nu duidelijk wakker en duwde haar kont harder naar achteren. Neuk me als een hondje zei ze. Ik trok haar omhoog op handen en knieën en perste mijn lul dieper en dieper bij elke stoot. Ooooooo Jim sneller, Loes kneep met haar handen in het laken en begon sneller en harder mee te stoten. Dit zweepte mij op en ik stootte ook harder. Loes hield het niet meer en begon steeds luider en luider te kreunen. Ik voelde mijn 2e zaadlozing opkomen en versnelde nog meer, ik was niet meer te houden en Loes beukte met elke stoot naar voren.

Ik klemde haar goed om haar middel vast. Op het moment dat mijn zaad begon te spuiten uit mijn lul perste haar kut strak om mijn pik heen en melkte met elke staal zaad mee diep in haar kut. Loes verslapte en zakte op haar buik, ik gleed mee en bleef rustig na genietend op haar rug liggen. Mijn pik verslapte en floepte uit haar kutje, en Loes die was weer in dromenland.

Ik zweette als een otter en voelde me eigen koning, het was gelukt. Loes lag naast me met een kut vol zaad van mij. Hoe zou het Jim vergaan zijn met Joke dacht ik. Ik keek op de wekker en zag dat er ruim 1,5 uur verstreken was. Mijn hand gleed tussen Loes haar bilnaad over haar kontje heen en drukte zachtjes een vingertopje in haar anus.

De boel was aardig nat en gleed zonder moeite zo naar binnen. Ik wachtte haar reactie af, maar niets. Ik wist ook niet of Jim Loes wel anaal neukte en durfde toch maar niet het risico te nemen.

Ik vond het mooi geweest, mijn hart ging nog als een bezetenen te keer van spanning, immers Loes kon elk moment wakker worden. Dat was niet wat wij dachten, maar wat hun tegen ons zeiden toen ze opbelden om langs te komen. Mijn vrouw zei dat we gewoon voorbeelden moesten geven over hoe wij het doen en dan zouden ze misschien een beter inzicht kunnen krijgen in hoe ze hun relatie zouden kunnen verbeteren en eventueel redden.

Ik hoopte vurig dat dit het geval zou zijn, ze waren zulke goede vrienden, ik gunde het hen niet. We zaten daar in onze huiskamer en al snel kwam het grootste probleem naar boven.

De sex was te gewoon? Ik zou er haast boos om worden. Ze hadden tenminste nog sex, dat was iets waar veel andere stellen alleen nog maar van konden dromen. Maar goed, ik bleef kalm, ruzie maken had geen enkele zin, daar zouden we geen problemen mee op kunnen lossen, zelfs al zouden we het willen. Het bleef een tijdje stil aan de overkant. Henk en Ingrid keken elkaar even aan, keken toen weer onze kant op en Henk schraapte zijn keel. Mijn mond viel ene stukje open.

We kennen elkaar nu al zo lang, delen lief en leed, dus.. Dat zouden jullie kunnen doen. Nu was het onze beurt om te zwijgen. Dit moesten we voorzichtig aanpakken. Als ik ja zou zeggen en mijn vrouw nee, kwamen wij zelf in de relationele problemen, iets waar ik in mijn gelukkige huwelijk helemaal niet op zat te wachten. Ik keek haar recht in de ogen om er zeker van te zijn dat ze het ook meende. Ik had namelijk dezelfde gedachte, maar wilde die niet zomaar op tafel gooien.

Het is altijd verstandig eerst af te wachten wat je vrouw er van vindt, voordat je een mening gaat vormen. We wilden dit alle vier gewoon doen, dus waarom zou het dan ook maar iets schaden? Henk en Ingrid kregen allebei een blik van opluchting op hun gezichten.

Ze waren zo blij dat we dit wilden doen en het liefst zouden ze meteen opstaan en de kleren van hun lijf rukken. Ik moest eerlijk toegeven, ik had die Ingrid altijd al een lekker wijf gevonden. Begrijp me niet verkeerd, mijn vrouw is alles behalve lelijk hoor, ze heeft een ontzettend mooi gezicht en een nog mooier lichaam, maar Ingrid is een vrouw die ik niet heb, dus voel ik mij daar gewoon tot aangetrokken.

Dat is mannen eigen denk ik. Ze heeft een stel heerlijke dikke tieten, een mooie volle kont en lange benen, die tot ver na haar nek nog doorlopen. Ik wist gewoon niet hoe ik mijzelf uit moest drukken tegenover haar. Zou ik gaan zeggen dat ik haar altijd al een geil wijf had gevonden?

Of zou ik dat achterwege laten en haar gewoon gaan palen? Ik besloot het laatste maar te doen, om eventuele conflicten uit de weg te gaan. Ik wist tenslotte helemaal niet hoe Henk er op zou gaan reageren als ik dat soort dingen zou gaan zeggen. We besloten die avond rustig wat te gaan drinken en maar te zien hoe het verder zou lopen.

We trokken de echte drank uit de kast en zette het met zijn allen op een zuipen, de honden lustten er geen brood van.

Op een gegeven moment zag ik de twee vrouwen naar elkaar kijken, alsof ze iets aan het afspreken waren. Ik had blijkbaar gelijk want een paar minuten later stonden ze allebei op, trokken hun kleren uit en verwisselden van plaats.

Ingrid zat nog niet naast mij of ze begon mijn broek al los te maken. Ze was alleen niet zo snel als mijn vrouwtje, die de half harde lul van Henk al in haar mondje had en er gulzig aan zat te zuigen. Ik had ergens verwacht dat ik jaloers zou worden en dat daardoor het hele plan niet eens door zou gaan, maar ik had van jaloezie geen last. Ik zat juist te genieten van mijn vrouw, die aan de lul van een andere man zat te zuigen. Ondertussen verdween mijn lul ook in een mond, in die van Ingrid, wel te verstaan.

Ze zoog mij heerlijk af, ik denk dat ze het nog beter deed dan mijn vrouw het normaal doet en dat is een enorm compliment, aangezien die van mij kan zuigen als de beste en ik kan het weten, ik ben in mijn leven door heel wat wijven afgezogen.

Allemaal voor mijn huwelijk hoor denkt mijn vrouw tenminste. Inmiddels zie ik dat mijn vrouw op de schoot van Henk kruipt, met haar gezicht mijn kant op. Het lijkt haar blijkbaar erg gei lom door een andere vent geneukt te worden, terwijl ik haar aan kan kijken en zij mij, terwijl ik ook die dikke lul in en uit haar speciaal voor mij geschoren kutje zie pompen.

Geil cammen vrouw voor trio gezocht