meester zoekt sub hoerige kut

Ervaren meester recruteert op dit moment, plaats voor maximaal twee personen. Deze meester is niet uit op jullie financien, maar o Meester zoekt slavin Meester zoekt onervaren lustslavin geen pijnslavin Gebonden geen bezwaar, je kunt ontvangen ik niet.

Mijn man vrijt met man en ik kijk toe! Hoi, ik zoek een man die met mijn man wil vrijen terwijl ik toekijk. Ik doe niet mee!!! Maar kijk alleen toe. Mijn man is maagd en wij zoeken een leuk Je krijgt 70 euro als je een uurtje mijn camera in je handen houd ,je gaat mee naar kinky afspraak. Klasse vrouw die ook een Sub kan zijn Deze Meester zoekt een vrouw die naast straffen ook wilt genieten. Tijdens een gesprek zal ik je uitleggen wat il wil.

SM is voor beiden een verlangen Jij meisje kl borsten? Ga je met je mooi en jong uitziende Papa mee op vacantie? Bull zoekt cuckold stel Ervaren Bull zoekt cuckold stel. Mijn ervaring is met verschillende niveaus van cuckolding. Ik zoek iets eenmalig of iets voor vaker. Taboeloze slavin gezocht Ervaren dominant, net de 40 gepasseerd zoekt een slavin. Dik, dun, maakt niet uit als je maar toegewijd en taboeloos bent. Je MOET in zijn voor ga Club Black Whip In Netherlands Which one of you would love to be a genuine femdom club full of beautiful black dominatrices???

We are thinking in bring club black to netherlands ple Mag ik Uw kut likken,Mevrouw? Mag ik Uw kut likken Mevrouw? Ik wens U langdurig,wekelijks te mogen likken. Ook kunt U mij onderplassen. Ik ben 46 jaar,,79 kg,geen bril,baard of sno Zoek je huishoudelijk werk Ben je hygiënisch, ben je vrouw, sta je open voor je fantasie, wil je met respect behandeld worden, ben je tussen de 21 en 45 en heb ik je een beetje Ik zou uiteindelijk graag gebruikt willen worden als toilet.

Fistslet gezocht Meester, begin 40, zoekt een slet voor vuistneuk trainingen. Je mag krap of wijd geschapen zijn, wel of geen ervaring etc. Jouw leeftijd ligt tusse Ik ben een man van 32 jaar. Atletisch gebouwd, gezond van lijf en leden en onderdanig van geest. Ik fantaseer en droo Zoals een goed slavi Opzoek naar Dominante Mensen Ik zou graag in contact komen met verschillende dominante personen. Op dit moment ben ik vooral op zoek naar stellen waarvan de man Bi seksueel is.

Gezocht een Meester Ik stoere bouwvakker 50plus is opzoek naar een dominante Meester die mij wil opleiden tot lust en pijnslaaf. Ik ben een hetero die steeds meer fanta Het lot van een teef!!!!!

Hans die dit schouwspel van een afstandje bewonderde had inmiddels alweer een stijve paal van je welste. Roel die inmiddels helemaal naakt was, werd door meester Herman tussen zijn benen door bij z'n ballen gepakt.

Herman kneep zachtjes in de kale geschoren zak. Je weet dat je meester van een kale geschoren zak en lul houdt. En nu op voorover op je handen". Herman hield Roel nog steeds bij zijn kale zak vast. Hans borst en tepels waren nog gedeeltelijk nat van het geile pis van Herman.

Ondanks dat Roel dit enorm geil vond, deed hij toch maar wat zijn meester hem opdroeg. Trouwens hij vond het geil om weer eens met Hanste seksen. Met z'n tong slikte Roel de achter gebleven druppels pis van Hansz'n tepels, borst en navel. Roel geilde van de geur van dit mannenvocht met als gevolg dat z'n paal nog groter en dikker werd.

Dat is niet de bedoeling. Nu wil jullie meester eens flink verwend worden. Roel werd hier door Herman, nog steeds op handen en voeten, naar toe gebracht. Vervolgens liep hij terug naar de sling waar Jacques, inmiddels schoongelikt door Roel, nog met een stijve paal lag vastgebonden. Herman maakte Hansbruut los. Met een klets op z'n billen werd Hansook gedwongen naar de kooi te gaan. Ook Hansz'n polsen werden vastgemaakt. Met alleen nog zijn Yorkstrap aan klom Herman boven op het traliehek.

Met zijn gladde gespierde lichaam ging Herman languit liggen. Roel stak z'n tong diep tussen de gladde gespierde billen van Herman. Op en neer ging zijn tong. Steeds dieper en dieper. Herman kreunde van genot. Ook Hanskreeg een opdracht. Hij moest de hoerig kut van z'n slaaf-maatje Roel schoonlikken. Vol geilheid liet Hanszich op z'n knieeen zakken om zo zijn tong tussen de geile geschoren billen van z'n vriend Roel te steken.

Geil wipte hij z'n tong op en neer. Jammer dat z'n polsen nu geboeid waren, anders had Hansmet z'n handen de strakke billen van Roel ver uitelkaar getrokken, zodat z'n tong nog verder in die heerlijke mannenkut kon steken. Door al dit getong waren de lullen van Roel en Jacques behoorlijk stijf geworden.

Hanskreeg nu van Herman de opdracht om de gladde stijve paal van Roel in z'n mond te nemen. En tegen Roel zei hij "Trek voorzichtig je meester z'n geile slip uit. Toen dit gelukt was hing Herman zijn stijve lul door de tralies heen en beval Roel om hem te pijpen tot hij klaarkwam in zijn mond. Gretig lurkte Roel aan de geile lul van zijn meester, terwijl ook zijn eigen paal grondig gepijpt werd.

Roel genoot van dit spectakel en voelde zijn geil omhoog komen. Ook Herman was zijn hoogtepunt bijna genaderd. Met veel gekreun spoot Herman zijn warme witte zaadklodders in het gezicht van Roel, die gretig met zijn tong de laatste druppel uit de geile lul van Herman zoog.

Herman had dit nog niet gezegd, of hij richte een warme pisstraal in het gezicht van Roel en Jacques. Het geile vocht liep over hun gezichten en mond. Beiden slikten alles gretig door.

Voldaan klom Herman van de kooi. Maaktedeze open en maakte de lerzen polsbanden van Roel en Hanslos. Hij sloot weer de kooi zodat 'zijn beide slaafjes' niet ongevraagd andere attributen konden gebruiken. Zelf ging Herman op een leren bank zitten genieten van een pilsje, toekijkend wat Roel en Hansaan het doen waren. De beide slaafjes waren nog niet klaargekomen. Beiden hadden ze een enorme geile paal.

Roel die net nog de kont van zijn meester had gelikt, wilde nu ook eens dat kale hoerige kutje van Jacques onderhanden nemen. Hansging op z'n knieen zitten met zijn benen ver uitelkaar.

Roel trok de billen zover mogelijk uitelkaar en beroerde met zijn geile tong het rose holletje. Hmmmm kreunde Hans"dit voelt heerlijk geil".

.

Slavin ontvangt incest

Mijn man is maagd en wij zoeken een leuk Je krijgt 70 euro als je een uurtje mijn camera in je handen houd ,je gaat mee naar kinky afspraak.

Klasse vrouw die ook een Sub kan zijn Deze Meester zoekt een vrouw die naast straffen ook wilt genieten. Tijdens een gesprek zal ik je uitleggen wat il wil. SM is voor beiden een verlangen Jij meisje kl borsten?

Ga je met je mooi en jong uitziende Papa mee op vacantie? Bull zoekt cuckold stel Ervaren Bull zoekt cuckold stel. Mijn ervaring is met verschillende niveaus van cuckolding. Ik zoek iets eenmalig of iets voor vaker. Taboeloze slavin gezocht Ervaren dominant, net de 40 gepasseerd zoekt een slavin.

Dik, dun, maakt niet uit als je maar toegewijd en taboeloos bent. Je MOET in zijn voor ga Club Black Whip In Netherlands Which one of you would love to be a genuine femdom club full of beautiful black dominatrices??? We are thinking in bring club black to netherlands ple Mag ik Uw kut likken,Mevrouw? Mag ik Uw kut likken Mevrouw?

Ik wens U langdurig,wekelijks te mogen likken. Ook kunt U mij onderplassen. Ik ben 46 jaar,,79 kg,geen bril,baard of sno Zoek je huishoudelijk werk Ben je hygiënisch, ben je vrouw, sta je open voor je fantasie, wil je met respect behandeld worden, ben je tussen de 21 en 45 en heb ik je een beetje Ik zou uiteindelijk graag gebruikt willen worden als toilet. Fistslet gezocht Meester, begin 40, zoekt een slet voor vuistneuk trainingen.

Je mag krap of wijd geschapen zijn, wel of geen ervaring etc. Jouw leeftijd ligt tusse Ik ben een man van 32 jaar. Atletisch gebouwd, gezond van lijf en leden en onderdanig van geest. Ik fantaseer en droo Zoals een goed slavi Opzoek naar Dominante Mensen Ik zou graag in contact komen met verschillende dominante personen. Op dit moment ben ik vooral op zoek naar stellen waarvan de man Bi seksueel is. Gezocht een Meester Ik stoere bouwvakker 50plus is opzoek naar een dominante Meester die mij wil opleiden tot lust en pijnslaaf.

Ik ben een hetero die steeds meer fanta Het lot van een teef!!!!! Welke zeer onderdanige perverse teef heeft het in de ruimste zin van het woord nodig om op regelmatige basis zowel verbaal als lichamelijk vernederd t Femdom Meesteres gezocht Ik ben een jarige ondernemer die al jaren op zoek is naar een vaste relatie met een intelligente, mooie en sexy Meesteres.

Ik moet een heel weekend lang in een latex totaalpak hoofd tot teen en daarmee volled Alles is te bespreken, en als het klikt, heb U een Oproep aan Dominante Bi-meid oproep aan: Internetslaven gezocht Deze jonge, strenge maar rechtvaardige meester is op zoek naar nieuwe internetslaven.

Als mijn internetslaaf train ik je tot mijn ideale slaaf. Hans die dit schouwspel van een afstandje bewonderde had inmiddels alweer een stijve paal van je welste. Roel die inmiddels helemaal naakt was, werd door meester Herman tussen zijn benen door bij z'n ballen gepakt. Herman kneep zachtjes in de kale geschoren zak. Je weet dat je meester van een kale geschoren zak en lul houdt. En nu op voorover op je handen". Herman hield Roel nog steeds bij zijn kale zak vast.

Hans borst en tepels waren nog gedeeltelijk nat van het geile pis van Herman. Ondanks dat Roel dit enorm geil vond, deed hij toch maar wat zijn meester hem opdroeg. Trouwens hij vond het geil om weer eens met Hanste seksen. Met z'n tong slikte Roel de achter gebleven druppels pis van Hansz'n tepels, borst en navel.

Roel geilde van de geur van dit mannenvocht met als gevolg dat z'n paal nog groter en dikker werd. Dat is niet de bedoeling. Nu wil jullie meester eens flink verwend worden. Roel werd hier door Herman, nog steeds op handen en voeten, naar toe gebracht. Vervolgens liep hij terug naar de sling waar Jacques, inmiddels schoongelikt door Roel, nog met een stijve paal lag vastgebonden.

Herman maakte Hansbruut los. Met een klets op z'n billen werd Hansook gedwongen naar de kooi te gaan. Ook Hansz'n polsen werden vastgemaakt. Met alleen nog zijn Yorkstrap aan klom Herman boven op het traliehek.

Met zijn gladde gespierde lichaam ging Herman languit liggen. Roel stak z'n tong diep tussen de gladde gespierde billen van Herman. Op en neer ging zijn tong. Steeds dieper en dieper. Herman kreunde van genot. Ook Hanskreeg een opdracht. Hij moest de hoerig kut van z'n slaaf-maatje Roel schoonlikken.

Vol geilheid liet Hanszich op z'n knieeen zakken om zo zijn tong tussen de geile geschoren billen van z'n vriend Roel te steken. Geil wipte hij z'n tong op en neer. Jammer dat z'n polsen nu geboeid waren, anders had Hansmet z'n handen de strakke billen van Roel ver uitelkaar getrokken, zodat z'n tong nog verder in die heerlijke mannenkut kon steken.

Door al dit getong waren de lullen van Roel en Jacques behoorlijk stijf geworden. Hanskreeg nu van Herman de opdracht om de gladde stijve paal van Roel in z'n mond te nemen. En tegen Roel zei hij "Trek voorzichtig je meester z'n geile slip uit. Toen dit gelukt was hing Herman zijn stijve lul door de tralies heen en beval Roel om hem te pijpen tot hij klaarkwam in zijn mond. Gretig lurkte Roel aan de geile lul van zijn meester, terwijl ook zijn eigen paal grondig gepijpt werd.

Roel genoot van dit spectakel en voelde zijn geil omhoog komen. Ook Herman was zijn hoogtepunt bijna genaderd. Met veel gekreun spoot Herman zijn warme witte zaadklodders in het gezicht van Roel, die gretig met zijn tong de laatste druppel uit de geile lul van Herman zoog.

Herman had dit nog niet gezegd, of hij richte een warme pisstraal in het gezicht van Roel en Jacques. Het geile vocht liep over hun gezichten en mond. Beiden slikten alles gretig door. Voldaan klom Herman van de kooi. Maaktedeze open en maakte de lerzen polsbanden van Roel en Hanslos. Hij sloot weer de kooi zodat 'zijn beide slaafjes' niet ongevraagd andere attributen konden gebruiken.

Zelf ging Herman op een leren bank zitten genieten van een pilsje, toekijkend wat Roel en Hansaan het doen waren. De beide slaafjes waren nog niet klaargekomen. Beiden hadden ze een enorme geile paal. Roel die net nog de kont van zijn meester had gelikt, wilde nu ook eens dat kale hoerige kutje van Jacques onderhanden nemen. Hansging op z'n knieen zitten met zijn benen ver uitelkaar. Roel trok de billen zover mogelijk uitelkaar en beroerde met zijn geile tong het rose holletje.

Hmmmm kreunde Hans"dit voelt heerlijk geil".meester zoekt sub hoerige kut

Ervaren meester recruteert op dit moment, plaats voor maximaal twee personen. Deze meester is niet uit op jullie financien, maar o Meester zoekt slavin Meester zoekt onervaren lustslavin geen pijnslavin Gebonden geen bezwaar, je kunt ontvangen ik niet.

Mijn man vrijt met man en ik kijk toe! Hoi, ik zoek een man die met mijn man wil vrijen terwijl ik toekijk. Ik doe niet mee!!! Maar kijk alleen toe. Mijn man is maagd en wij zoeken een leuk Je krijgt 70 euro als je een uurtje mijn camera in je handen houd ,je gaat mee naar kinky afspraak.

Klasse vrouw die ook een Sub kan zijn Deze Meester zoekt een vrouw die naast straffen ook wilt genieten. Tijdens een gesprek zal ik je uitleggen wat il wil. SM is voor beiden een verlangen Jij meisje kl borsten?

Ga je met je mooi en jong uitziende Papa mee op vacantie? Bull zoekt cuckold stel Ervaren Bull zoekt cuckold stel. Mijn ervaring is met verschillende niveaus van cuckolding. Ik zoek iets eenmalig of iets voor vaker. Taboeloze slavin gezocht Ervaren dominant, net de 40 gepasseerd zoekt een slavin. Dik, dun, maakt niet uit als je maar toegewijd en taboeloos bent. Je MOET in zijn voor ga Club Black Whip In Netherlands Which one of you would love to be a genuine femdom club full of beautiful black dominatrices???

We are thinking in bring club black to netherlands ple Mag ik Uw kut likken,Mevrouw? Mag ik Uw kut likken Mevrouw? Ik wens U langdurig,wekelijks te mogen likken. Ook kunt U mij onderplassen.

Ik ben 46 jaar,,79 kg,geen bril,baard of sno Zoek je huishoudelijk werk Ben je hygiënisch, ben je vrouw, sta je open voor je fantasie, wil je met respect behandeld worden, ben je tussen de 21 en 45 en heb ik je een beetje Ik zou uiteindelijk graag gebruikt willen worden als toilet.

Fistslet gezocht Meester, begin 40, zoekt een slet voor vuistneuk trainingen. Je mag krap of wijd geschapen zijn, wel of geen ervaring etc. Jouw leeftijd ligt tusse Ik ben een man van 32 jaar.

Atletisch gebouwd, gezond van lijf en leden en onderdanig van geest. Ik fantaseer en droo Zoals een goed slavi Opzoek naar Dominante Mensen Ik zou graag in contact komen met verschillende dominante personen. Op dit moment ben ik vooral op zoek naar stellen waarvan de man Bi seksueel is.

Gezocht een Meester Ik stoere bouwvakker 50plus is opzoek naar een dominante Meester die mij wil opleiden tot lust en pijnslaaf. Ik ben een hetero die steeds meer fanta Het lot van een teef!!!!! Hans die dit schouwspel van een afstandje bewonderde had inmiddels alweer een stijve paal van je welste. Roel die inmiddels helemaal naakt was, werd door meester Herman tussen zijn benen door bij z'n ballen gepakt.

Herman kneep zachtjes in de kale geschoren zak. Je weet dat je meester van een kale geschoren zak en lul houdt. En nu op voorover op je handen". Herman hield Roel nog steeds bij zijn kale zak vast. Hans borst en tepels waren nog gedeeltelijk nat van het geile pis van Herman.

Ondanks dat Roel dit enorm geil vond, deed hij toch maar wat zijn meester hem opdroeg. Trouwens hij vond het geil om weer eens met Hanste seksen. Met z'n tong slikte Roel de achter gebleven druppels pis van Hansz'n tepels, borst en navel. Roel geilde van de geur van dit mannenvocht met als gevolg dat z'n paal nog groter en dikker werd.

Dat is niet de bedoeling. Nu wil jullie meester eens flink verwend worden. Roel werd hier door Herman, nog steeds op handen en voeten, naar toe gebracht. Vervolgens liep hij terug naar de sling waar Jacques, inmiddels schoongelikt door Roel, nog met een stijve paal lag vastgebonden. Herman maakte Hansbruut los. Met een klets op z'n billen werd Hansook gedwongen naar de kooi te gaan. Ook Hansz'n polsen werden vastgemaakt. Met alleen nog zijn Yorkstrap aan klom Herman boven op het traliehek.

Met zijn gladde gespierde lichaam ging Herman languit liggen. Roel stak z'n tong diep tussen de gladde gespierde billen van Herman. Op en neer ging zijn tong. Steeds dieper en dieper. Herman kreunde van genot. Ook Hanskreeg een opdracht. Hij moest de hoerig kut van z'n slaaf-maatje Roel schoonlikken. Vol geilheid liet Hanszich op z'n knieeen zakken om zo zijn tong tussen de geile geschoren billen van z'n vriend Roel te steken.

Geil wipte hij z'n tong op en neer. Jammer dat z'n polsen nu geboeid waren, anders had Hansmet z'n handen de strakke billen van Roel ver uitelkaar getrokken, zodat z'n tong nog verder in die heerlijke mannenkut kon steken. Door al dit getong waren de lullen van Roel en Jacques behoorlijk stijf geworden. Hanskreeg nu van Herman de opdracht om de gladde stijve paal van Roel in z'n mond te nemen. En tegen Roel zei hij "Trek voorzichtig je meester z'n geile slip uit. Toen dit gelukt was hing Herman zijn stijve lul door de tralies heen en beval Roel om hem te pijpen tot hij klaarkwam in zijn mond.

Gretig lurkte Roel aan de geile lul van zijn meester, terwijl ook zijn eigen paal grondig gepijpt werd. Roel genoot van dit spectakel en voelde zijn geil omhoog komen. Ook Herman was zijn hoogtepunt bijna genaderd.

Met veel gekreun spoot Herman zijn warme witte zaadklodders in het gezicht van Roel, die gretig met zijn tong de laatste druppel uit de geile lul van Herman zoog. Herman had dit nog niet gezegd, of hij richte een warme pisstraal in het gezicht van Roel en Jacques. Het geile vocht liep over hun gezichten en mond. Beiden slikten alles gretig door. Voldaan klom Herman van de kooi. Maaktedeze open en maakte de lerzen polsbanden van Roel en Hanslos.

Hij sloot weer de kooi zodat 'zijn beide slaafjes' niet ongevraagd andere attributen konden gebruiken. Zelf ging Herman op een leren bank zitten genieten van een pilsje, toekijkend wat Roel en Hansaan het doen waren. De beide slaafjes waren nog niet klaargekomen. Beiden hadden ze een enorme geile paal. Roel die net nog de kont van zijn meester had gelikt, wilde nu ook eens dat kale hoerige kutje van Jacques onderhanden nemen.

Hansging op z'n knieen zitten met zijn benen ver uitelkaar. Roel trok de billen zover mogelijk uitelkaar en beroerde met zijn geile tong het rose holletje. Hmmmm kreunde Hans"dit voelt heerlijk geil".

.Natkutje oudevrouwenneuken

  • MOOIE BILLEN SEX TANTRA RIJSWIJK
  • Meester zoekt sub hoerige kut
  • Asian prive ontvangst meisjes met kale kutjes

Dikke negerinnen tieten slet zoekt man


Vermeld duidelijk aan wat voor profiel hij moet voldoen en stel Uw voorwaarden. Plaats een gratis Doma Dating advertentie Als Dominante man is het geweldig een vrouw te vinden die bereid is zich over te geven aan de fantasie van haar Meester. Even niet meer de verantwoording te hoeven dragen en af te wachten wat haar Meester van haar verwacht Op dit platvorm is de mogelijkheid dat Uw fantasie wordt gerealiseerd Veel succes.

Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u niet tevreden over de sexuele prestaties van Uw manlijke partner, neem een Minaar!!!

Verneder Uw partner, dwing hem, met kuisheidgordel, in vrouwenkleding toe te kijken hoe u als Cuckoldress heftige seks heeft met u minnaar Ga niet seksloos door het leven en zoek hier de oplossing.

Plaats gratis Doma Dating advertentie Slaaf ben je op zoek naar een Meesteres die jouw fantasie kan waarmaken? Daar geef dit platvorm ruimte voor. Alles voor haar over heb en haar zal adoreren Of wil je een kortstondig contact wees duidelijk dat werkt het best en vermeld je voorkeuren. Of dat hij je sexueel domineert en de leiding neemt in bed, is dat je fantasie!!!! Laat het weten via een advertentie op dit platvorm en ontmoet hier de juiste partner Veel succes.

Deze website is gerealiseerd door Impressed webdesign en werkt met Slimbeheer 5. Meesteres zoekt slaaf Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u de Meesteres die een partner zoekt die tevens Uw gehoorzame slaaf is en bereid is Uw wensen in te vullen Plaats dan een kontadvertentie en maak u wensen duidelijk. Meesteres zoekt slavin Plaats een gratis Doma Dating advertentie Als Dominante man is het geweldig een vrouw te vinden die bereid is zich over te geven aan de fantasie van haar Meester.

Meester zoekt slavin Plaats een gratis Doma Dating advertentie Als Dominante man is het geweldig een vrouw te vinden die bereid is zich over te geven aan de fantasie van haar Meester. Cuckoldig Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u niet tevreden over de sexuele prestaties van Uw manlijke partner, neem een Minaar!!!

Slaaf zoekt Meesteres Plaats gratis Doma Dating advertentie Slaaf ben je op zoek naar een Meesteres die jouw fantasie kan waarmaken? Dame gezocht voor sessie met slaaf Ik, Subcupid, 53 en slank, zoek in opdracht van mijn Meesteres een dame of dames die mee willen werken in een BDSM sessie. In de sessie zal de sla Ouderwets over de knie of met de cane.

Ervaren meester recruteert op dit moment, plaats voor maximaal twee personen. Deze meester is niet uit op jullie financien, maar o Meester zoekt slavin Meester zoekt onervaren lustslavin geen pijnslavin Gebonden geen bezwaar, je kunt ontvangen ik niet. Mijn man vrijt met man en ik kijk toe! Hoi, ik zoek een man die met mijn man wil vrijen terwijl ik toekijk. Ik doe niet mee!!! Maar kijk alleen toe. Mijn man is maagd en wij zoeken een leuk Je krijgt 70 euro als je een uurtje mijn camera in je handen houd ,je gaat mee naar kinky afspraak.

Hallo Slaafjes, Wat kan ik over mij zelf vertellen? Mijn naam is Carmen, single en 36 jaar. In mijn vrijetijd voornamelijk in het weekend en avonduren ben ik een amateur meesteres. Heb nog niet veel speeltjes, maar wel veel lingerie! Ik heb een leuke baan op kantoor waar ik het prima naar mijn zin heb.

Ik werk in een mannencultuur waardoor ik Ik train je altijd op en respectvolle en leuke manier zodat jij jouw diepste gevoelens en fantasieën Ik ben opzoeken naar sexy slavin die onderdanige zijn Ik ben opzoeken naar sexy slavin die ook onderdanige zijn en gehoorzaam en gewillig zijn en ook,voor mijn sexy opdrachten doen en ook helemaal naakt zijn en ook gehoorzaam zijn.

Extreem onderdanige slavin ding gezocht Interesse in een object. Bijverdienen als slavin, hoer,slet Ik heb de mogelijkheid voor onderdanige vrouwen om wat bij te verdienen als slavin- hoer.

Ook oudere vrouwen kunnen zich in de club helemaal laten uitwonen. Zowel bare als safe mogelijk. Je bent onverzadigbaar, ook exh, uitgaan bh- en sliploos buitenshuis,andere fantasien meemaken, dat kan,regio vlaanderen en zeeland. Jennifer slikte alles door en likte haar lippen af toen ik mijn nog steeds stijve pik uit haar mond terug trok. Ik haalde wat te drinken voor ons en zette het glas aan Jennifers lippen "mmmm"lekker ven wat te drinken" zuchtte ze toen ze zich weer achterover liet zakken.

We gingen ieder aan een kant van haar liggen, en streelde haar gewillige geile lijf, Dennis streelde haar tieten en zoog aan haar tepels, "mmm lekker" kreunde ze terwijl ze haar rug kromde en haar kutje tegen mijn hand aandrukte om mijn strelende vingers bij haar naar binnen te krijgen.

Dennis draaide haar zo dat ze op haar zij kwam te liggen met haar lekkere kontje naar hem toe, pakte een flesje glijmiddel, druppelde wat op zijn vingers die hij tegen haar kont gaatje aan drukte en begon haar aarsje te vingeren en wat soepeler te maken ondertussen nog wat glijmiddel op zijn vingers druppelend duwde hij een derde vinger in haar kontje, "mmmmm lekker ooohh zachtjes kreunde "J".

Dennis gaf geen gehoor aan haar verzoek en rekte haar nog wat verder op, trok zijn vingers terug, rolde een condoom om zijn weer stijve lul en zette zijn eikel tegen haar rozetje aan. Dennis trok zich terug uit haat kontje, ververste het condoom ging op zijn rug liggen, trok "J" boven op zich en schoof zijn nog steeds harde lul in haar kutje en wenkte mij dat ik achter haar moest gaan zitten om haar nu in haar net ontmaagde kontje te neuken, snel rolde ik een condoom om mijn stijve pik deed er een beetje glijmiddel op, ging achter haar zitten pakte haar heupen vast en zette mijn kloppende pik tegen haar kontgaatje.

We lieten haar even wennen aan de dubbele vulling voordat we haar zachtjes begonnen haar te neuken toen ze aan het volle gevoel gewend was. Om de beurt stootte we in haar strakke gaatjes, zelf deed ze niet echt actief mee totdat Dennis haar een paar tikken op haar gevoelige billen gaf, "Je mag best een beetje mee neuken hoor geile teef, het is niet alleen voor jou genot" lachte hij, Jennifer begon hierop wat actiever mee te bewegen, ze kreunde en gilde het uit van genot in haar geile lijf.

Het uit het duurde nog geen vijf minuten totdat ze alweer klaar kwam, "Ooooooooo wat ben ik geil gilde ze, het is super om door twee geil kerels geneukt te worden, Ooooooooo jaaaaa ik kommmmm mmm ohhhh".

Zo slap als een pop lag ze tussen ons in bij te komen. Ik trok me terug uit haar kontje en Dennis rolde onder haar vandaan. Onderweg de trap op smeekte Jennifer, "ah mag hij alsjeblieft af die blinddoek, toe alsjeblieft" smeekte Jenn, "even geduld meid, als we boven zijn mag je kijken" zei ik "maar eerst zetten we ja vast aan het kruis voor je laatste test.

We maakten Jennifer vast aan het kruis met armen en benen gespreid, Dennis streelde haar willige lijf zoende haar tepels en beet zachtjes in de harde spenen. Hij pakte het ding van de tafel, hield hem voor Jennifers mond en zei, open doen sletje en maak hem goed nat dan gaat hij wat soepeler bij je naar binnen". Ik pakte twee kaarsen stak ze aan terwijl Dennis twee stevige klemmen op haar tepels zette, "mmmm au au kreunde "J" "niet zo kleinzerig hoor zei ik, of dacht jij dat ze die club waar je zo graag heen wil zachtjes met je omspringen"?

We druppelde haar hele borsten onder tot ze onder een korst van kaarsvet zaten ondertussen deed de vlinder zijn werk in en op haar kutje, "oooh ik kommmm"zuchtte ze, ik kan niet meer ohhhhh". Slap hing ze in de riemen, we maakte haar los" en zette haar op haar knieën voor ons.

Ik maakte haar blinddoek los en zag nu wie er nog meer was en verantwoordelijk was voor haar geile genot, "wauw wat een lekkere pik heb jij zeg" zei ze tegen Dennis. Jennifer pijpte ons om de beurt, onze pikken waren steen hard en ze deed haar best om ons zo lekker mogelijk te verwennen, Dennis spoot het eerst, de helft vloog over haar gezicht omdat zijn pik uit haar mond schoot en droop langs haar kin op haar tieten, de rest kon ze opvangen in haar mond, ze slikte het dapper door en likte haar lippen af die onder het zaad zaten, daarna concentreerde ze zich op mij, masseerde mijn ballen en trok me langzaam pijpend af.

Deze keer morste ze er niets van en slikte genietend alles door. Ik haalde de klemmen van haar tepels waarop ze een pijnlijk gezicht trok maar liet het verder niet blijken, voorzichtig verwijderde ik het gestolde kaarsvet van haar rode tieten, nam haar mee naar beneden en zette haar in het bad dat Dennis voor hij weg ging vol had laten lopen, genietend van het warme water op haar geplaagde lijf waste ik haar, liet haar een kwartiertje met rust, droogde haar toen af en legde haar in mijn bed na haar lichaam eerst nog ingesmeerd te hebben met body lotion, ze viel als een blok in slaap, ik bewonderde nog even haar lekkere lichaam, dekte haar toe en ging nog even naar beneden om de foto's te bekijken die Dennis en ik van haar gemaakt hadden, die zagen er niet verkeerd uit en je kon zien dat ze ervan genoot.

Jennifer werd pas wakker toen ik al lang beneden was de volgende morgen. Ze kwam in mijn badjas naar beneden en kuste me goede morgen, "mmm wat hebben jullie me verwend zeg gisteravond enne vent die Dennis is nog een leuke kerel ook" lachte ze terwijl ze onder mijn badjas mijn piemel masseerde, "wil je me een keertje gewoon neuken voor ik strak weg ga" fluisterde ze in mijn oor.

Ik gaf haar een glas thee en knikte, "is goed hoor, maar eerst even ontbijten", zei ik en ik dacht dat ik je morgen pas weg zou brengen. Na het ontbijt neukten we nog een keertje even snel zalig gewoon, "mmm mijn kutje voelt wel een beetje rauw aan zeg, en mijn kontje is ook wel wat gevoelig" zei ze lachend maar ik heb zeker genoten hoor, het was echt heerlijk", ze kroop tegen me aan, streelde mijn borst en zoog nog even zalig op mijn tepels, aan die van haar mocht ik niet komen die waren nog te gevoelig van de vorige avond.

Die dag deden we niet veel meer dan een beetje hangen op de bank en een filmpje kijken. Die avond gingen we vroeg naar bed omdat ik de volgende morgen op tijd bij een klant moest zijn en ik had immers beloofd om Jennifer in Antwerpen op het station af te zetten. In bed kroop ze lekker tegen me aan en fleemde of ik haar nog een keertje wilde neuken. Ik kuste haar en pakte een flesje glijmiddel waarmee ik haar kontje invette en het een beetje soepel maakte.

Hierna rolde ik een condoom om mij piemel, zette mijn eikel tegen haar sterretje en drukte zonder moeite mijn pik in haar achterste. Rustig neukte ik mezelf naar een hoogtepunt en trok me terug uit haar ster. Jennifer rolde het condoom van mijn pik, likte hem schoon en pijpte me weer stijf. Ze rolde me op mijn rug en kwam gehurkt boven me zitten en liet zich over mijn pik zakken en begon me langzaam te neuken, op haar knieën zittend neukte ze zichzelf naar een hoogte punt, rustte even met mijn pik nog in haar op mijn heupen zittend, hurkte toen en neukte me keihard naar mijn tweede zaad lozing, liet zich toen naast me op het bed vallen en viel in slaap.

Na het douchen de volgende morgen gingen we op weg en bracht ik haar naar het station in Antwerpen, onderweg vroeg ze "Uhh wanneer kunnen we eens naar die club denk je"? Ik schoot in de lach en zei dat zien we wel hoor, laten we eerst maar een even kijken tot een volgende keer, dan hebben we het erover".

Toen ik haar afzette kreeg ik een dikke warme zoen en een kneepje in mijn kruis, "we houden wel contact nu hè" vroeg ze nog, ik knikte dat het goed kwam, hierna kwam ze regelmatig bij me over de vloer om haar honger naar wat meer stevige sex te bevredigen, soms alleen met mij en soms met Dennis en later zelfs met een koppel die ik via internet had opgeduikeld.

En nu zijn we dus bij het begin van het verhaal, Jennifer was inmiddels 22 en ik was op weg om haar op te halen, ze had een verplichte dress code opgekregen, een body met jarretelles, opengewerkt kruisje, zodat haar kutje en kontje goed bereikbaar waren en waar haar stevige tietjes niet door bedekt werden maar er doorheen staken. Ook moest ze vanzelf sprekend kousen een met een paar pumps aan en om het geheel af te maken had ik haar een pakje gestuurd met leren pols en enkel banden, een lederen halsband met een ring eraan en twee zilveren tepel rozetten.

Om acht uur werden we bij de club verwacht, er zouden een stuk of zes, zeven koppels aanwezig zijn die van Jennifers geile gewillige lijf gebruik konden maken, en die haar opdrachten konden geven, dit alles was door de club geregeld.

Ik had van te voren een afspraak gemaakt en was en keer langs geweest om alles door te spreken, geen harde sm en verwondingen, en er zou iemand toezicht houden van de club om te zorgen dat men niet te ver ging.

Ik zou me tijdens de sessie nergens mee mogen bemoeien, en als laatste van haar afgeleefde lichaam gebruik mogen maken, dat was gebruikelijk als er een nieuw subje tot de groep toe wilde treden, vanzelfsprekend stonden de vrouwelijke subs van de aanwezige meesters wel tot mijn beschikking, maar dat was van minder belang vond ik. Als beloning als Jenn het goed zou doen had ik een piercer geregeld die ook bij de club hoorde, om haar schaamlippen van twee ringetjes te voorzien, tepelpiercings daar wilde ze nog niet aan, dat vond ze helemaal niets dus dat was voor als nog geen optie voorlopig.

Om zeven uur precies stopte ik bij haar thuis, ze stond als vol ongeduld en zenuwachtig te wachten bij de deur toen ik aan kwam, Jennifer deed open, en zoals afgesproken had ze de gewenste kleding aan, ze zag erg echt prachtig uit als een echt sm subje, haar tieten staken trots door de body heen met op haar stijve tepels de zilveren schildjes, haar kutje glad geschoren, kousen aan, pumps aan haar voeten en natuurlijk de leren banden op de juiste plekken zodat men haar vast kon zetten naar believen.

Ze gaf me een warme kus, en vroeg of ze wel haar lange jas aan mocht of dat ze zo over straat naar de auto moest, "Trek je jas maar aan zei ik als we op de plaats van bestemming zijn trek je hem maar in de auto uit dan neem ik je zo mee naar binnen, en onder weg krijg je het laatste stuk toch een maskertje voor zodat je de aanwezigen niet kan zien, dat mag je pas af als je de sessie volbracht hebt". Met haar jas aan stapte ze achterin bij me in de wagen en we gingen op weg, het laatste stuk moest ze het maskertje opzetten zoals afgesproken en haar jas vast uit doen, om even voor achten draaide we de parkeerplaats van de club op, en ik parkeerde de wagen.

De club eigenaar verwelkomde ons hartelijk, klipte een riem aan "J" leren halsband en vroeg mij hem te volgen naar binnen. Hij bracht ons naar een speelruimte waar van allerlei attributen aanwezig waren, hij vroeg me hem even te helpen om Jennifer vast te zetten aan een stok die aan het plafond hing, hij liet hem zakken en vroeg mij haar polsbanden er aan vast te maken, tussen haar enkels maakte hij spreidstok vast zodat ze haar benen niet kon sluiten, "voor als de aanwezigen haar keuren" zei hij en takelde de stok waar haar handen aan vast zaten weer omhoog, zodat ze net niet op tenen hoefde te staan.

Hij deed het licht uit zodat Jennifer in het volkomen donker achter gelaten werd. In de hal gaf hij mij een masker dat ik op diende te zetten, alle dominanten dragen er èèn, vertelde hij zodat de subs de meesters en de domina's niet konden herkennen als er ooit een toevallige ontmoeting plaats mocht vinden. In een aangrenzende ruimte waren zeven koppels die aan mij voorgesteld werden, het viel me op dat er ook twee mannelijke onderdanige aanwezig waren en dus ook twee vrouwen die dominant waren.

De ene had een kort geknipt zwart harig pittig koppie, mooie kleine harde tieten die prachtig door de zwart leren open body vrij gelaten werden en naar voren priemde. Verder had ze kousen aan die opgehouden werden dor de jarretelles aan de body en een zwarte leren string met een geil ritsje aan de voorzijde en lange zwarte leren laarzen.

De andere domina had blond half lang haar en haar grote zware tieten werden opgehouden door een donkerrode latex achtige bh verder had ze ook en rood latex broekje aan waar haar vette schaamlippen prachtig in uit kwamen met zwarte laarzen en zelfophoudende kousen.

Ik werd aan iedereen voorgesteld en er werd een drankje geserveerd door de vrouwelijke subs. De eigenaar van de club legde de regels uit wat wel en niet mocht met "J" en wenste iedereen een prettige sessie, voor hij ons terug bracht naar de ruimte waar "J" tentoongespreid hing aan het plafond. Ik werd door twee subs begeleid naar een zetel waar ik plaats mocht nemen nadat ik mezelf had uitgekleed zoals de anderen ook deden voor Jennifer gekeurd ging worden.

Een van de meesteressen "de rode" stapte naar voren, liep om "J" heen, voelde aan haar kutje, stopte er twee vingers in en vingerde haar heel even ruw en beroerde haar piercing, toen ze merkte dat "J" begon te kreunen stopte ze en pakte beide tepels tussen duim en wijsvinger in en kneep er gemeen hard in "had je al toestemming om er van te genieten vuile slet bitste ze". De man zei er niets van, maar gaf haar wel een paar flinke klappen op haar billen. De vierde die haar keurde was weer een vrouw, die ook haar kontje keurde en er een vinger in stak, "J" veerde op omdat ze dit niet verwachtte.

De vrouw melde de anderen aanwezigen dat ze geen maagd meer was in haar kontje en werd afgewisseld door een man. Toen "J" door alle aanwezigen gekeurd, geknepen en hardhandig bevoeld was lieten ze haar zakken en werd ze losgemaakt van de stok boven haar hoofd en kreeg ze de opdracht alle aanwezige mannen te pijpen, maar ze mochten nog niet klaar komen, dit was alleen aan de vrouwen voorbehouden.

Jennifers handen werden met handboeien op haar rug vastgemaakt en in haar kutje werd door èèn van de slaven een opblaasbare dildo geschoven en tot het maximale opgepompt. Eèn van de vrouwelijke dominanten zette op haar tepels een klemmetje met een ketting ertussen die ze door het oog aan haar collar haalde zodat haar tieten iets omhoog getrokken werden.

De blinddoek bleef voor als nog voor haar ogen en de eerste man kwam voor haar staan om gepijpt te worden, om de vijf minuten werd er gewisseld tot dat iedereen aan de beurt geweest was, de overige drie subs zorgden ervoor dat de pikken van de doms op sterkte bleven in de tussentijd. De twee mannelijke subs mochten de vrouwelijke doms plezieren door op hun tepels te zuigen en kregen van de dames regelmatig een tik op hun billen met een plak.

De twee subjes die naast mijn stoel geknield zaten kregen van hun meester de opdracht om mij te pijpen, verder mocht ik naar wens met hen doen wat ik wenste, zolang ik maar in de stoel bleef zitten. De blonde van de twee kwam op haar knieën voor me zitten en sloot haar lippen om mijn piemel en begon me zalig te pijpen, ze liet haar tong rondjes om mijn eikel cirkelen en kneedde zachtjes mijn ballen terwijl de donkerharige achter me kwam staan en mijn tepels zachtjes rolde tussen haar slanke vingers.

Vanuit mijn stoel zag ik nu dat de twee domina's als laatste aan de beurt waren, ze vroegen aan mij of ik het er mee eens was dat ze samen "J" aan een keuring onderwierpen, ik knikte dat het goed was waarop ze "J" de opdracht gaf om op haar rug op de vloer te gaan liggen, met haar benen gespreid zodat ze ook bij haar kutje konden.

De rode trok haar latex broekje uit wardoor er een prachtig geschoren en gepierced kutje te voorschijn kwam. Ze had een klit piercing en door haar binnenste schaamlippen allebei een gouden ring, nu stapte over "J" heen en ging met haar benen gespreid boven "J" staan, zakte door haar knieën tot ze met haar glimmende kut vlak boven haar mond zat en vroeg toen, "Zo kleine slet, ik hoop dat je wel eens een kut gelikt heb".

Jenn herkende haar stem en had goed onthouden dat deze venijnig in haar tepels geknepen had en zei "ja meesteres", "mooi zo dat ga je me nu eerst eens laten voelen, en ik hoop dat je goed bent anders zul je het wel merken, en onthoud goed dat je niet eerder mag stoppen tot ik ben klaar gekomen". Jenn kon het antwoord niet meer geven want ze had zich al met haar kut op Jennifer's mond zakken. De zwarte ging zich er nu ook mee bemoeien, ze had haar string alvast uit gedaan en knielde tussen Jennifers benen en begon haar schaamlippen te bewerken met een soort van elektrisch staafje waar ze kleine schokjes mee kon geven.

Bij de eerste schok veerde Jennifer op waardoor haar mond het contact met de kut van de rode meesteres verloor, die hier direct op reageerde door de klemmen op haar tepels vast te pakken en er aan te trekken, "Mmmm" reageerde "J" haar mond weer zo snel mogelijk op de kut van de vrouw drukken om niet nog een keer een ruk aan de klemmen te krijgen. De schokje op haar schaamlippen vond ze zo te zien erg prettig want haar kutje lekte behoorlijk, mede door de opblaasbare dildo die diep in haar kutje zat en trillend zijn werk deed, de zwarte meesteres zette het elektro staafje tegen haar klit piercing en liet hem er een paar keer een schokje geven met de mededeling "zeg geil sletje, heb niet het lef klaar te komen voordat je ons allebei hebt klaar gelikt hè anders zullen wij ervoor zorgen dat je de hele avond alleen maar aan het werk bent en niet meer aan je eigen genot kan denken voordat je daarmee klaar bent.

De rode meesteres draaide zich nu zo boven "J's" mond zodat haar klit die uitstak tussen haar schaamlippen goed bewerkt kon worden, "J" begreep de hint en sloot haar lippen om haar uitstulpende klit die wel op een klein pikkie leek, zoog het dingetje naar binnen en plaagde hem met haar tong.

De vrouw maakte een grommend geluid, het was duidelijk dat ze dit lekker vond en op klaarkomen stond, opeens gooide ze haar hoofd naar achteren en riep "Oooooo ga door, ga door sletje wat lekker mmmmmmmmm ik kooommmm jaaaaa heerlijk.

Haar plaats werd ingenomen door de zwarte dame die haar leren string al had uitgetrokken en plaats nam boven Jennifers hoofd, ik zag dat ze een ringetje door haar klit had en grote uitstekende schaamlippen. Voordat ze haar kutje op Jennifers mond drukte trok ze haar lippen wijd open en liet zich toen met wijd open gesperde kut op haar mond zakken, Jenn liet haar tong zo diep mogelijk in de vette kut verdwijnen en zo in no time helemaal onder het geil van de zwarte domina die driftig heen en weer reed zodat Jennifers neus telkens tegen haar gepiercte klitje aan schuurde, de andere domina had inmiddels de opblaasbare dildo leeg laten lopen en uit "J's" opgerekte kutje gehaald ze ging nu op haar knieën naast de zwarte domina zitten en begon op haar tepels te zuigen, hierdoor werd deze nog geiler en begon nog onstuimiger met haar natte kut op Jennifers mond te drukken.

Hierdoor ging de zwarte domina compleet uit haar dak en gilde, "Ooooooo jaa wat doe je dit goed", ze pakte het kettinkje dat aan Jennifers tepels zat en rok er stevig aan toen ze klaar kwam, aan Jenn's gezicht was te zien dat haar tepels stevig aangepakt werden maar ze gaf geen krimp, de vrouwen lieten haar nu verder met rust en twee ander subjes hielpen "J" overeind, hielpen haar met de body uittrekken zodat nu haar hele lijf naakt was op de kousen en de laarzen na, en begeleiden haar naar een gynaecologen stoel waar ze haar in hielpen.

Haar armen en benen werden vastgemaakt aan de leren banden die ze aan haar polsen en enkels had en de been steunen werden maximaal uit elkaar gezet zodat ze wijd open lag, voor iedereen toegankelijk voor gebruik van haar gaatjes met haar billen net over de rand van de stoel.

De twee subjes die bij mij zaten wisselde van positie en hielden mijn piemel op sterkte, de gene die me eerst pijpte zoog nu op mijn tepels en speelde met mijn piercing, de andere kreeg van haar meester een warm drankje aangereikt, waar ze een slokje van nam en me weer begon te pijpen, god was dat een zalig gevoel die warme mond om mijn harde pik, ik moest echt moeite doen om haar geile mond niet nu al te vullen met mijn zaad en probeerde aan vervelende dingen te denken om mijn orgasme uit te stellen, gelukkig had zij het ook in de gaten en deed wat rustiger aan zodat ik me niet meer op uitstellen hoefde te concentreren maar naar de verrichtingen kon kijken die met "J" weden uitgehaald.

Er werd door een van de subjes een fles olie aangereikt waar haar kutje soepel mee werd gemaakt, ook werden er twee stroken zweepjes aangegeven, de klemmen van haar tepels gehaald een paar kaarsen aangestoken. De rode domina trok een paar rubberen operatie handschoenen aan die ze glad maakte met olie en begon over "J's" kutje te wrijven, de zwarte domina wilde aan haar tepels gezogen worden en stopte er èèntje in Jennifers mond terwijl twee van de meesters nu een kaars pakte en deze boven de borsten van "J" hielden, de eerste druppels warm kaasvet vielen op haar tepels, doordat ze niets kon zien schrok ze van de druppels op haar tepels en beet hierdoor in de tepel in haar mond.

Jennifer had geen kik gegeven, de Zwarte domina bood haar nu de andere tepel aan met de mededeling dat ze niet nog een keer moest proberen om te bijten. De druppels kaarsvet vielen nu weer op haar tieten, en de rode domina liet nog wat babyolie op haar kutje lopen, vette venusheuvel en haar schaamlippen nog eens goed in en streelde haar kutje met de rubberen handschoen.

Ze stak twee vingers bij "J" naar binnen en vingerde haar kutje, toen ze hierop begon te reageren deed ze er een derde vinger bij en even later een vierde. Doordat ze redelijk opgerekt was met de opblaasbare dildo had ze hier geen moeite mee, nu probeerde ze haar duim er bij in te krijgen wat iets meer moeite opleverde, "mmmmm"kreunde "J" haar kutje stond redelijk strak gespannen, èèn van de subs liet nog wat olie over de handschoen lopen en voorzichtig drukte ze nu haar hand door tot haar duim ook naar binnen schoot, "Mmmmm kreunde "J" voorzichtig omdat ze niet opnieuw in de tepels wilde bijten van de zwarte dom die inmiddels gelikt werd door èèn van de mannen.

De rode domina begon nu haar hand in en uit de kut van Jennifer te pompen, ze genoot volop zo te horen aan haar gekreun de zwarte domina kreeg genoeg van het gesabbel aan haar tepels en richtte zich op het likken aan haar kut. Jennifer kreunde het nu uit van geilheid, haar tieten waren helemaal wit van het kaarsvet en haar tepels waren al niet meer te zien, "Ohhhhh, mag ik, mag ik mmmmm alstublieft, mmmm klaarkomen " kreunde ze luid.

Ze kreeg toestemming van de zwarte en kwam tot een zinderend orgasme. Even lag ze na te schokken met de hand van de rode domina nog steeds in haar kut die zo verkrampt was dat ze hem in eerste instantie niet terug getrokken kreeg, "J" moest zich hiervoor echt ontspannen met een zucht en een plop schoot e hand uit haar kutje.

Het kaarsvet werd verwijderd door de subs en "J" werd los gemaakt en op haar rug vast gemaakt op een tafel, alle aanwezigen mannen kwamen nu om haar heen staan en haar masker werd afgedaan zodat ze nu voor het eerst allen aanwezigen kon zien, Jennifer kneep nog even wat met haar ogen om aan het licht te wennen, en kreeg toen de zeven stijve lullen in de gaten die op haar gezicht gericht waren de mannen werden afgetrokken door hun sub en de twee mannelijke subs moesten door "J" worden gepijpt tot het einde.

Na twee minuten kreeg ze de eerste sperma te verwerken, slikte en kreeg meteen de tweede pik in haar pijp mondje geschoven, de eikel was voorzien van een piercing waar ze haar tong mee liet spelen, hapte daarna de eikel in haar mond en omsloot hem met haar lippen en zoog of haar leven er vanaf hing, het duurde dan ook niet lang of ze kreeg een tweede shot warm zaad te verwerken, ze slikte alles keurig in en likte haar lippen.

De doms die met een stijve pik alles gade sloegen, gaven elkaar een knikje, de eerste nam plaats tussen haar benen en begon haar te neuken, net voordat hij klaar kwam trok hij zich terug en leip om de tafel heen, "Open je mond" klonk het "J" deed wat haar gevraagd werd en kreeg een paar stralen sperma over haar gezicht en in haar mond gespoten, dit ritueel herhaalde zich tot alle mannen aan hun gerief waren gekomen en Jennifer helemaal onder het zaad zat.