tieten likken neukende homo

In december ben ik voor het eerst meegegaan met Arianna Mystique, een van mijn vaste Tgirl vriendinnetjes. Nu voor de 2e keer dus We waren er rond Eerst wat gegeten en toe naar de gezellige bar, we dronken wat en gingen onze eigen gang, we kwamen elkaar toch wel ergens tegen..

Ik besloot naar de darkroom te gaan, daar werd al flink gesekst Ik zocht een plekje op het neukbed Ik zat amper en had al een pik in mijn mond.. Ik werd bloedgeil en wilde geneukt worden Het is nog vroeg Na een tijdje ging ik terug naar de bar Melissa wil dat meemaken.. Het beffen stopte even Ik ging weer naar de bar.. Na een tijdje ging ik weer terug, na een ging ik weer terug..

Na een tijdje gevreeën te hebben verschenen er een voor een zeker 15 mannen achter de vrouw, ze zat op haar knieën op mijn pik Deze stonden snel stijf en hij beet er zachtjes in. Ik kreunde en ik voelde een hand naar mijn kutje gaan. Hij streelde mijn kutlipjes, maar ging vrij snel met twee vingers in mijn kutje.

Hij begon mij te vingeren, eerst enkel met de toppen van zijn vingers. Toen hij voelde dat mijn kut echt nat werd ging hij dieper. Ik kreunde en voelde toch een stekende pijn. Niet zo erg stekende, maar het was toch wat vervelend. Hij merkte dat en hij ging minder diep in mijn kut. Opeens haalde hij zijn vingers uit mijn ondertussen supernatte kut. Hij zie dat ik op mijn knieën voor hem moest zitten en met mijn hand zijn stijve paal moest omklemmen. Hij zei toen dat ik een kusje moest geven op zijn eikel.

Ook dit deed ik en proefde zijn voorvocht. De smaak was neutraal maar een beetje zouterig. Hij zei toen dat ik met mijn tong rond zijn eikel moest gaan en zo de eikel in mijn mond most nemen. Ik likte rond zijn eikel en toen nam ik hem in mijn mond.

Ik probeerde zijn stijve zo diep mogelijk in mijn mond te nemen en ondertussen met mijn tong zijn paal te likken. Moeilijk, maar ik merkte dat hij het lekker vond. Ik ging toen met mijn mond op en af zijn stijve te schuiven en hij werd wild. Hij zei dat hij bijna zijn sperma in mijn mond zou spuiten. Inderdaad dat deed hij.

Met zijn paal nog in mijn mond spoot hij zijn hele spermalading in mijn mondje. Het was zoveel dat een deel van zijn sperma uit mijn mond langs zijn stijve naar buiten ging. Hij zei dat hij het geil vond om te zien hoe ik zijn sperma inslik. Ik deed dit en hij bedankte mij door mij te tongen. Ik likte zijn eikel schoon en toen zei hij: Ik wist niet wat hij daarmee bedoelde, maar ik gehoorzaamde. Toen ik op de bank lag begon hij mijn kutje te likken en de strelen.

Mijn kutje werd nog natter. Na een tijdje zijn tong in mijn kutje gevoeld te hebben begon ik te schokken en kwam ik gillend klaar. Hij likte mijn kutvocht op en gaf me toen opnieuw een tongzoen. Ik proefde mijn eigen kutvocht en vond het wel lekker. Na deze ervaring bleven we beiden een tijdje naakt rusten op de bank. We wasten ons en we kleedden ons weer aan. De volgende keren als ik bij hem was tongden wij en pijpte ik hem altijd. Ik werd, al mag ik het zelf zeggen, er heel goed in.

We noemden mekaar ook al bij koosnaampjes en zelfs met gortigere namen zoals pijpslet. Dit deden we, ik was toen 13 jaar, enkele maanden tot bijna 1 jaar.

Neuken deden we toen nog niet. Ondertussen had mijn mama een nieuwe vriend leren kennen. Hij was een Marokkaan en was 10 jaar ouder dan mijn mama. Hij heette Ali zijn echte naam! Hij werkte niet en mijn mama had een extra mond te voeden.

Ik gaf er geen aandacht aan, want ik zat altijd met mijn buurman in mijn hoofd. Mijn mama ging met mijn twee zusjes naar een verjaardagsfeestje van een klasgenootje van Sandra. Ali had geen zin om mee te gaan en bleef thuis. Toen ik aankwam bij de buurman kusten we mekaar en gingen we snel naar zijn woonkamer.

We deden de kleren uit en ik begon zijn eikel te likken en hem te pijpen. Hij streelde en likte mijn kut. We lagen in standje 69 op zijn bank. Zijn eikel en zijn staaf nam ik steeds dieper in mijn mond en ik deed steeds sneller op en neer gaande bewegingen. Het duurde niet lang of Mark spoot zijn zaad diep in mijn keel. Ondertussen likte hij mijn kut en kwam ook ik weer schokkend klaar.

We genoten beiden hiervan en we rustte daarna een poosje uit. Na een tijdje begonnen we opnieuw. Hij begon mij te vingeren. Hij stak 2 vingers in mijn zeiknatte kut en begon me steeds sneller en wilder te vingeren. Ik schreeuwde van genot en vroeg hem om verder te gaan. Hij duwde een 3de vinger in mijn kut en 1 vinger in mijn kontgaatje. Ik slaakte een kreet, maar hij bleef doorduwen. Mijn kontgaatje omsloot zijn vinger en ik voelde dat hij steeds dieper ging. Mijn kut was ondertussen zo nat dat 3 vingers geen probleem meer was.

Hij vingerde zowel mijn kut als mijn kontje. Dit was een super ervaring, en ik kwam weer klaar. Zijn hand zat nu onder mijn kutvocht en hij zei dat ik nu zijn hand moest schoonlikken. Ik likte dus mijn eigen kutvocht van zijn hand. Ik was zalig klaargekomen en als beloning ging ik hem nu pijpen. We wisten dat de tweede keer pijpen altijd langer duurde, maar dat maakte het juist fijn. Ik begon zijn piemel te strelen. Zachtjes kwam zijn piemel steeds harder staan totdat hij weer helemaal recht stond.

Ik likte zijn eikel en ging via zijn paal naar zijn ballen. Ik likte zijn ballen en nam eentje in mijn mond en begon er op te sabbelen. Hij kreunde, dus ik wist dat ik goed bezig was. Ik ging al likkend via zijn paal terug naar zijn eikel. Ik maakte met mijn tong draaiende bewegingen rond zijn eikel. Ondertussen streelde ik met mijn vingers zijn ballen. Het was zo heerlijk dat we beiden de tijd uit het oog verloren hadden. Ondertussen was mijn stiefpapa binnen gekomen via de achterdeur.

Wij beiden hadden niets door en ik pijpte Mark verder. Plotseling voelde ik een hand aan mijn kut. Ik vond dit raar want ik zat op mijn knieën voor Mark en hij kon dan toch moeilijk bij mijn kut. Ik besteedde er nog geen aandacht aan en ik pijpte hem verder. Mark leunde achterover op de stoel die in de huiskamer stond en had zijn ogen dicht. Dit wist ik niet, want als ik pijp dan doe ik meestal mijn ogen dicht.

Na een tijdje hem gepijpt te hebben spoot hij voor de tweede maal diep in mijn keel. Ondertussen voelde ik dat ik gevingerd werd. Ik deed mijn ogen open en ik zag dat Mark achterover leunde in de zetel met zijn ogen dicht. Wie was dan aan mijn kut bezig, vroeg ik me af. Ik draaide mij om en ik zag Ali mij vingeren. Ik schrok en duwde zijn hand uit mijn kut en schreeuwde: Mark schrok ook en veerde recht.

Ali lachte duivels en zei: Ik wist niet wat te antwoordden en hij deed ondertussen zijn broek uit. Hij zie dat ik blijkbaar graag pijp en dat het nu zijn beurt was. Hij duwde mijn hoofd naar zijn stijve en duwde hem ruw in mijn mond.

En hij stootte steeds dieper en sneller in mijn mond. Ik begon te kokhalsen en hij haalde zijn paal uit mijn mond. Hij duwde mij in de stoel, opende mijn benen en duwde zijn lul in mijn kut. Ik schreeuwde dat ik nog maagd was, en dat ik dit niet wilde. Hij zei dat hij het niet geloofde dat ik nog maagd was en hij begon me steeds dieper te neuken.

Op een bepaald moment voelde ik iets scheuren en het deed ontzettend pijn. Ik had tranen in mijn ogen, maar hij bleef zijn lul diep in mijn kut rammen. Ik was voor hem niets meer dan een neukpop.

Na een tijdje voelde ik zijn lul opzwellen en spoot hij zijn zaad diep in mijn kut. Na een tijdje haalde hij zijn lul uit mijn kut en beval hij om hem schoon te likken.

Ik twijfelde en hij gaf me een klap in het gezicht, zodat ik hem toch begon te pijpen en af te likken. Zijn lul zat onder mijn bloed en zijn sperma. Het was echt vies maar ik moest alles doorslikken. Daarna deed hij zijn broek aan en zei tegen Mark dat als hij iets zei dat hij alles over ons zou vertellen.

Vanaf nu zei hij dat ik zijn slet was en dat hij alles met mij mocht doen. Hij zei ook dat ik gerust met Mark mocht blijven neuken en hem pijpen. Hij beval me om me aan te kleden en om samen naar huis te gaan. Thuis aangekomen, mama en mijn twee zusjes waren er nog niet, zei hij dat vanaf nu ik hem dagelijks moest pijpen en neuken.

Hij zei dat ik zijn cultuur het normaal is dat een dochter alles doet wat de papa zegt. Ik was toen bijna 14 jaar. Vanaf toen neukte hij me dagelijks als mama weg was. Voor Ali was dit het moment om mij als zijn seksslaaf te behandelen. Ik moest die nachten steeds bij hem slapen. Hij neukte mij dan meerdere keren en het interesseerde hem niet dat iemand hem zou horen kreunen. Op een bepaald moment kwam mama zeer vroeg thuis. Het werk was veel eerder gedaan.

Zij hoorde in haar slaapkamer gekreun en deed de deur open. Zij zag Ali mij hard neuken en noemde mij zijn neukslet. Mama werd boos en schreeuwde naar Ali.

Hete snollen sex massage zeelandtieten likken neukende homo

In december ben ik voor het eerst meegegaan met Arianna Mystique, een van mijn vaste Tgirl vriendinnetjes. Nu voor de 2e keer dus We waren er rond Eerst wat gegeten en toe naar de gezellige bar, we dronken wat en gingen onze eigen gang, we kwamen elkaar toch wel ergens tegen.. Ik besloot naar de darkroom te gaan, daar werd al flink gesekst Ik zocht een plekje op het neukbed Ik zat amper en had al een pik in mijn mond..

Ik werd bloedgeil en wilde geneukt worden Het is nog vroeg Na een tijdje ging ik terug naar de bar Melissa wil dat meemaken.. Het beffen stopte even Ik ging weer naar de bar.. Na een tijdje ging ik weer terug, na een ging ik weer terug.. Na een tijdje gevreeën te hebben verschenen er een voor een zeker 15 mannen achter de vrouw, ze zat op haar knieën op mijn pik Deze stonden snel stijf en hij beet er zachtjes in. Ik kreunde en ik voelde een hand naar mijn kutje gaan. Hij streelde mijn kutlipjes, maar ging vrij snel met twee vingers in mijn kutje.

Hij begon mij te vingeren, eerst enkel met de toppen van zijn vingers. Toen hij voelde dat mijn kut echt nat werd ging hij dieper. Ik kreunde en voelde toch een stekende pijn. Niet zo erg stekende, maar het was toch wat vervelend. Hij merkte dat en hij ging minder diep in mijn kut.

Opeens haalde hij zijn vingers uit mijn ondertussen supernatte kut. Hij zie dat ik op mijn knieën voor hem moest zitten en met mijn hand zijn stijve paal moest omklemmen. Hij zei toen dat ik een kusje moest geven op zijn eikel. Ook dit deed ik en proefde zijn voorvocht.

De smaak was neutraal maar een beetje zouterig. Hij zei toen dat ik met mijn tong rond zijn eikel moest gaan en zo de eikel in mijn mond most nemen. Ik likte rond zijn eikel en toen nam ik hem in mijn mond. Ik probeerde zijn stijve zo diep mogelijk in mijn mond te nemen en ondertussen met mijn tong zijn paal te likken. Moeilijk, maar ik merkte dat hij het lekker vond. Ik ging toen met mijn mond op en af zijn stijve te schuiven en hij werd wild. Hij zei dat hij bijna zijn sperma in mijn mond zou spuiten.

Inderdaad dat deed hij. Met zijn paal nog in mijn mond spoot hij zijn hele spermalading in mijn mondje. Het was zoveel dat een deel van zijn sperma uit mijn mond langs zijn stijve naar buiten ging. Hij zei dat hij het geil vond om te zien hoe ik zijn sperma inslik. Ik deed dit en hij bedankte mij door mij te tongen. Ik likte zijn eikel schoon en toen zei hij: Ik wist niet wat hij daarmee bedoelde, maar ik gehoorzaamde. Toen ik op de bank lag begon hij mijn kutje te likken en de strelen.

Mijn kutje werd nog natter. Na een tijdje zijn tong in mijn kutje gevoeld te hebben begon ik te schokken en kwam ik gillend klaar. Hij likte mijn kutvocht op en gaf me toen opnieuw een tongzoen. Ik proefde mijn eigen kutvocht en vond het wel lekker. Na deze ervaring bleven we beiden een tijdje naakt rusten op de bank.

We wasten ons en we kleedden ons weer aan. De volgende keren als ik bij hem was tongden wij en pijpte ik hem altijd. Ik werd, al mag ik het zelf zeggen, er heel goed in. We noemden mekaar ook al bij koosnaampjes en zelfs met gortigere namen zoals pijpslet. Dit deden we, ik was toen 13 jaar, enkele maanden tot bijna 1 jaar.

Neuken deden we toen nog niet. Ondertussen had mijn mama een nieuwe vriend leren kennen. Hij was een Marokkaan en was 10 jaar ouder dan mijn mama. Hij heette Ali zijn echte naam! Hij werkte niet en mijn mama had een extra mond te voeden. Ik gaf er geen aandacht aan, want ik zat altijd met mijn buurman in mijn hoofd. Mijn mama ging met mijn twee zusjes naar een verjaardagsfeestje van een klasgenootje van Sandra. Ali had geen zin om mee te gaan en bleef thuis.

Toen ik aankwam bij de buurman kusten we mekaar en gingen we snel naar zijn woonkamer. We deden de kleren uit en ik begon zijn eikel te likken en hem te pijpen. Hij streelde en likte mijn kut. We lagen in standje 69 op zijn bank.

Zijn eikel en zijn staaf nam ik steeds dieper in mijn mond en ik deed steeds sneller op en neer gaande bewegingen. Het duurde niet lang of Mark spoot zijn zaad diep in mijn keel. Ondertussen likte hij mijn kut en kwam ook ik weer schokkend klaar. We genoten beiden hiervan en we rustte daarna een poosje uit.

Na een tijdje begonnen we opnieuw. Hij begon mij te vingeren. Hij stak 2 vingers in mijn zeiknatte kut en begon me steeds sneller en wilder te vingeren. Ik schreeuwde van genot en vroeg hem om verder te gaan. Hij duwde een 3de vinger in mijn kut en 1 vinger in mijn kontgaatje.

Ik slaakte een kreet, maar hij bleef doorduwen. Mijn kontgaatje omsloot zijn vinger en ik voelde dat hij steeds dieper ging.

Mijn kut was ondertussen zo nat dat 3 vingers geen probleem meer was. Hij vingerde zowel mijn kut als mijn kontje. Dit was een super ervaring, en ik kwam weer klaar. Zijn hand zat nu onder mijn kutvocht en hij zei dat ik nu zijn hand moest schoonlikken. Ik likte dus mijn eigen kutvocht van zijn hand. Ik was zalig klaargekomen en als beloning ging ik hem nu pijpen. We wisten dat de tweede keer pijpen altijd langer duurde, maar dat maakte het juist fijn. Ik begon zijn piemel te strelen.

Zachtjes kwam zijn piemel steeds harder staan totdat hij weer helemaal recht stond. Ik likte zijn eikel en ging via zijn paal naar zijn ballen. Ik likte zijn ballen en nam eentje in mijn mond en begon er op te sabbelen. Hij kreunde, dus ik wist dat ik goed bezig was.

Ik ging al likkend via zijn paal terug naar zijn eikel. Ik maakte met mijn tong draaiende bewegingen rond zijn eikel. Ondertussen streelde ik met mijn vingers zijn ballen. Het was zo heerlijk dat we beiden de tijd uit het oog verloren hadden. Ondertussen was mijn stiefpapa binnen gekomen via de achterdeur.

Wij beiden hadden niets door en ik pijpte Mark verder. Plotseling voelde ik een hand aan mijn kut. Ik vond dit raar want ik zat op mijn knieën voor Mark en hij kon dan toch moeilijk bij mijn kut. Ik besteedde er nog geen aandacht aan en ik pijpte hem verder. Mark leunde achterover op de stoel die in de huiskamer stond en had zijn ogen dicht.

Dit wist ik niet, want als ik pijp dan doe ik meestal mijn ogen dicht. Na een tijdje hem gepijpt te hebben spoot hij voor de tweede maal diep in mijn keel. Ondertussen voelde ik dat ik gevingerd werd. Ik deed mijn ogen open en ik zag dat Mark achterover leunde in de zetel met zijn ogen dicht.

Wie was dan aan mijn kut bezig, vroeg ik me af. Ik draaide mij om en ik zag Ali mij vingeren. Ik schrok en duwde zijn hand uit mijn kut en schreeuwde: Mark schrok ook en veerde recht.

Ali lachte duivels en zei: Ik wist niet wat te antwoordden en hij deed ondertussen zijn broek uit. Hij zie dat ik blijkbaar graag pijp en dat het nu zijn beurt was. Hij duwde mijn hoofd naar zijn stijve en duwde hem ruw in mijn mond. En hij stootte steeds dieper en sneller in mijn mond. Ik begon te kokhalsen en hij haalde zijn paal uit mijn mond. Hij duwde mij in de stoel, opende mijn benen en duwde zijn lul in mijn kut. Ik schreeuwde dat ik nog maagd was, en dat ik dit niet wilde.

Hij zei dat hij het niet geloofde dat ik nog maagd was en hij begon me steeds dieper te neuken. Op een bepaald moment voelde ik iets scheuren en het deed ontzettend pijn. Ik had tranen in mijn ogen, maar hij bleef zijn lul diep in mijn kut rammen. Ik was voor hem niets meer dan een neukpop. Na een tijdje voelde ik zijn lul opzwellen en spoot hij zijn zaad diep in mijn kut.

Na een tijdje haalde hij zijn lul uit mijn kut en beval hij om hem schoon te likken. Ik twijfelde en hij gaf me een klap in het gezicht, zodat ik hem toch begon te pijpen en af te likken.

Zijn lul zat onder mijn bloed en zijn sperma. Het was echt vies maar ik moest alles doorslikken. Daarna deed hij zijn broek aan en zei tegen Mark dat als hij iets zei dat hij alles over ons zou vertellen.

Vanaf nu zei hij dat ik zijn slet was en dat hij alles met mij mocht doen. Hij zei ook dat ik gerust met Mark mocht blijven neuken en hem pijpen. Hij beval me om me aan te kleden en om samen naar huis te gaan. Thuis aangekomen, mama en mijn twee zusjes waren er nog niet, zei hij dat vanaf nu ik hem dagelijks moest pijpen en neuken. Hij zei dat ik zijn cultuur het normaal is dat een dochter alles doet wat de papa zegt. Ik was toen bijna 14 jaar. Vanaf toen neukte hij me dagelijks als mama weg was.

Voor Ali was dit het moment om mij als zijn seksslaaf te behandelen. Ik moest die nachten steeds bij hem slapen. Hij neukte mij dan meerdere keren en het interesseerde hem niet dat iemand hem zou horen kreunen. Op een bepaald moment kwam mama zeer vroeg thuis. Het werk was veel eerder gedaan. Zij hoorde in haar slaapkamer gekreun en deed de deur open. Zij zag Ali mij hard neuken en noemde mij zijn neukslet.

Mama werd boos en schreeuwde naar Ali.